ZVEZDA ŽELI DA SE VRATI NA POBEDNIČKI KOLOSEK Vladan Milojević: Tekstilac je dobra ekipa koji poseduje talenat i potencijal

23:23 | 02-08-2024

Fudbal 0

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je danas da je ekipa Tekstilca dobar kolektiv koji je poseduje talenat i potencijal.

Vladan Milojević


Zvezda će sutra od 20 časova gostovati ekipi Tekstilca u trećem kolu Superlige Srbije.

- Mislim da imaju veoma dobar kolektiv i da su zadržali energiju koju su imali prošle godine, sa kojom su i ušli u Superligu. To su pokazali i u prethodne dve utakmice, bez obzira na rezultat. Naročito u prethodnom meču su pokazali talenat i potencijal. Ekipa su koja se bazira na kolektivu i to je njihova najveća snaga - rekao je Milojević na konferenciji za medije.

Fudbaleri Tekstilca neće dočekati crveno-bele na svom stadionu u Odžacima. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Meč će se odigrati u Bačkoj Palanci, a trener Zvezde ne misli da će to biti dodatna prednost za njegov tim.

- Ove sezone ima dosta radova i mnogo ekipa ne igra na svojim terenima. U današnje vreme ne znam da li je to prednost ili ne. Ne verujem da će nam ta činjenica olakšati posao - rekao je Milojević.

Osvrnuo se na prošlo kolo u kojem je Zvezda u finišu utakmice uspela da nadoknadi dva gola razlike protiv lučanske Mladosti i izbegne poraz.

- Dosta stvari nam je pokazala ta utakmica. Uradili smo analizu i završili sa tim u utorak. Pričali smo i imaćemo dosta nekih stvari da ispravljamo i u budućnosti. Mi smo ekipa u formiranju. Dosta igrača je otišlo, neki od njih su u fazi rehabilitacije. Sa druge strane, vratili su se i reprezentativci, a nisu u takmičarskoj formi. Rekao sam i tada što se tiče prvog poluvremena, to ne bi smelo više da nam se događa - istakao je Milojević.

Nije želeo da otkriva koji će se štoperski tandem naći od starta meča na terenu, kao ni da li će utakmicu početi sa dva napadača.

Milojević je rekao da Zvezda uvek ide na pobedu, bez obzira na protivnika.

- Pobeda je uvek imperativ kada igrate u Zvezdi bilo da ste na treningu, zvaničnoj ili prijateljskoj utakmici. Svaki put idemo na tri boda, tako će biti i sada - zaključio je Milojević.

Zvezda posle dva kola ima četiri boda, dok je Tekstilac bez bodova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading