ZVEZDA BACILA 35 MINUTA PA DEMONSTRIRALA SNAGU Pobeda sa potpisom debitanata, Milojević hitno mora da reši neke stvari

21:50 | 03-08-2024

Fudbal 0

Crveno-beli stigli do nove pobede.

FK Crvena zvezda

Posle neverovatnog remija Crvene zvezde sa ekipom Mladosti, kao melem na otvorenu ranu šampionu Srbije je došla pobeda nad Tekstilcem u Bačkoj Palanci - 0:4!

Ko je gledao prvih 35 minuta utakmice između Zvezde i Tekstilca slobodno je mogao da promeni kanal. Zaista slaba predstava obe ekipe.

Jeste Zvezda bila dominantna, držala je loptu u posedu, tražila da probije i pronađe pukotinu u odbrani Tekstilca, ali je sve to bilo dosta - jalovo. 

I to je ono na čemu će trener Milojević morati da poradi. Ne sme ekipa ranga Zvezde da dozvoli da toliko vremena "baci".

Dalje, ne sme ni da se dešavaju greške koje se ispravljaju još u petlićima kakvu je napravio debitant Seol. Hteo je glavom da vrati loptu golmanu Iliću, ali je umesto toga samo dodao do Đurića koji je skandalozno promašio u situaciji jedan na jedan sa golmanom Zvezde.

FK Crvena zvezda Fk Crvena Zvezda
 

Ništa manje blamantan nije bio ni promašaj Šerifa Ndiajea iz finiša prvog poluvremena. Upravo su njih dvojica "krivi" što posle 45 minuta igre nije bilo golova. 

Ali, u drugom poluvremenu - potpuno druga Zvezda iako Milojević nije izvršio u pauzi nijednu kadrovsku promenu.

Najpre - Felisio Milson. Debitant je u 53. minutu iskoristio odbitak od odbrane Tekstilca i praktično pogodio praznu mrežu. 

Samo 10 minuta kasnije je Zvezda duplirala vođstvo. Ovoga puta preko Ndiajea koji je realizovao centaršut Hvanga sa desnog boka.

Na kraju i u 69. minutu je Senegalac pokazao zavidan smisao za kombinatoriku kada je uvdeo debitanta Timija Maksa Elšnika kako utrčava, a Slovenac se takođe upisao na debiju.

Konačan rezultat je postavio Bruno Duarte koji se fantastično snašao u 83. minutu na asistenciju Hvanga.

Tekstilac - Zvezda 0:4 (0:0)

Milson 53, Ndiaje 63, Elšnik 69, Duarte 83

Sudija: Danilo Nikolić

Kraj utakmice!

88. minut - Čeka se ovde samo poslednji zvižduk sudije Nikolića, sve je ovde rešeno oko pitanja pobednika.

83. minut - Gooool za Zvezdu! Evo ga i Duarte. Fantastična asistencija Hvanga, a onda i tehnička superiornost Brazilca za novi gol u crveno-belom dresu.

FK Crvena zvezda Fk Crvena Zvezda
 

76. minut - Trudi se srpski šampion da dođe i do četvrtog pogotka i tako stavi tačku na ovaj meč.

69. minut - Goooool za Zvezdu! Evo i debitanta Elšnika. Divna asistencija Šerifa Ndiajea koji je odlično video Slovenca kako se ubacuje. Ovom nije bilo teško da matira Braća.

67. minut - Kakva šansa za Tekstilac! Sa peterca je šutirao domaćin čiji je udarac jedva zaustavio Ilić.

63. minut - Goool za Zvezdu! Odlično je Ivanić uočio Hvanga na desnoj strani. Korejac je centrirao na peterac i pravo na glavu Šerifu.

57. minut - Nova velika šansa za crveno-bele. Prucev je probio, centaršutom je našao na petercu Ndiajea koji je glavom šutirao preko gola.

53. minut - Gooool za Zvezdu! Šutirao je Ivanić, odbio loptu Tripković koja je došla do debitanta Milsona koji je imao maltene praznu mrežu da pogodi.

51. minut - Opet Ukačukvu. Osim one situacije Đurića, Nigerijac za sada pravi najviše problema Zvezdi. Ovoga puta je šutirao pored gola Ilića.

49. minut - Prva opasnost u drugom delu igre pred golom Tekstilca. Bilo je malo panike u redovima domaćina koji je uspeo ipak da se odbrani.

FK Crvena zvezda Fk Crvena Zvezda
 

46. minut - Počinje drugo poluvreme, bez izmena na obe strane.

Kraj prvog poluvremena - Posle 35 minuta gotovo ničega konačno malo uzbuđenja u finišu prvog dela igre. Nestvarne šanse su promašili Ndiaje i Đurić koji su i glavni "krivci" što još uvek nema golova na utakmici.

43. minut - Kakva šansa za Tekstilac! Neverovatna greška Seola koji je praktično namestio loptu na glavu Đuriću, ali je nestvarno odbranio Ilić situaciju jedan na jedan.

39. minut - Neverovatan promašaj Ndiaja! Sam je bio napadač Zvezde na samo dva metra od gola rivala, ali je loptu poslao nebu pod oblake.

37. minut - Opasnost pred golom Tekstilca. Centrirao je Milson sa leve strane, tražio je Šerifa pred golom rivala, međutim nije Senegalac uspeo da dođe do lopte.

35. minut - Malo šta smo videli do sada. Nijedan tim nema niti jedan udarac u okvir gola rivala?! 

30. minut - Dosta je isprekidana igra. Nema previše tempa, prilika, skromna predstava za sada... 

FK Crvena zvezda Fk Crvena Zvezda
 

24. minut - Pala su dva igrača crveno-belih posle prekida u kaznenom prostoru Tekstilca, međutim sudija Nikolić je procenio da nema tu elemenata za jedanaesterac. 

19. minut - Mogli bi možda u Zvezdi da porazmisle o promeni izvođača kornera pošto već treći slabo izvodi Hvang.

16. minut - Evo i prvog napada Tekstilca. Našao se Ukačukvu u kaznenom prostoru Zvezde čija je odbrana zaustavila robusnog napadača.

13. minut - Potpuno šokantno deluje podatak da šampion Srbije trenutno ima posed lopte od čak 92 odsto?! 

7. minut - Novi prekid. Ovoga puta je centrirao Hvang, ali je još jednom odbrana domaćina lako intervenisala.

3. minut - Prva opasnost pred golom nominalnog domaćina. Izvela je Zvezda korner, ali je opasnost lako otklonjena.

1. minut - Počinje utakmica u Bačkoj Palanci prvim napadom za Tekstilac.

 

 

19.40 - Tekstilac će izaći u sledećem sastavu: Brać - Luković, Marjanović, Šavija, Ukačukvu, Đurić, Vasić, Tripković, Jočić, Davidović, Ilić.

19.20 - Evo i startne postave Crvene zvezde čiji je trener Vladan Milojević umnogome promešao startnih 11: Ilić - Stojić, Leković, Spajić, Seol - Kanga, Hvan - Prucev, Ivanić, Milson - Endiaje. 

19.00- Interesantno je da se ova dva kluba do sada nisu sastajala, pa će ovo biti prvi međusobni okršaj.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading