ZA LIGU ŠAMPIONA NIJE, ZA SRBIJU JE SILA Partizan srušio i Železničar za 3/3

21:54 | 04-08-2024

Fudbal 0

Nova pobeda crno-belih u domaćem šampionatu.

FK Partizan

Za Ligu šampiona - nije. Pokazao je to dvomeč sa kijevskim Dinamom, ali u Srbiji je Partizan - sila. Barem za sada pošto je posle tri kola (zapravo, jedini može do takvog učinka) - maksimalan. 

Upisali su crno-beli i treću pobedu u novoj sezoni. Ovoga puta je žrtva bio pančevački Železničar - 2:0!

Još u prvom poluvremenu je Partizan rešio pitanje pobednika sa oba pogotka. Prvi je bio delo kapitena Svetozara Markovića.

Igrao se 13. minut kada je sjajni štoper odlično glavom reagovao na centaršut Bibarsa Natha posle kornera sa leve strane.

Drugi pogodak je već pao u 39. minutu. Ponovo je Natho bio arhitekta u začetku akcije briljantnim pasom do Trifunovića čiji je udarac - blokiran. Odbila se lopta do Antića koji je fantastično centrirao, a na pravom mestu se našao Đorđe Jovanović.

I od Partizana je maltene to bilo - to. Jesu crno-beli imali još samo jedan udarac u okvir gola rivala do kraja utakmice, ali su posao završili kada je trebalo.

Sa druge strane, jeste Železničar pokazao zube i to sa igračem manje zbog crvenog kartona Lazara Romanića u 85. minutu.

Mogli su gosti i do utešnog gola iz penala (posle prekršaja Arijage), međutim udarac Grgića je odbranio Jovanović čime je Partizan, za razliku od prošle sezone, uspeo nekako da sačuva mrežu.

I to je zasluga Aleksandra Stanojevića koji je upisao sve tri pobede u trećem mandatu u Humskoj u Superligi. Za Evropu, moraće to daleko bolje...  

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading