ZVEZDA ZABRINULA NAVIJAČE, PA RAZBILA PROTIVNIKA Crveno-beli ponovo dali četiri gola, Novi Pazar bez šanse

21:55 | 10-08-2024

Fudbal 0

Sjajna partija aktuealnog šampiona.

alo

Crvena zvezda je sa 4:1 (1:0) na svom terenu savladala Novi Pazar i tako ostvarila treću pobedu u dosadašnjem toku Superlige Srbije. Utakmica je bila odigrana na stadionu "Rajko Mitić" u sklopu četvrtog kola spomenutog takmičenja.

KANGA IMA POSEBAN MOTIV Zvezdin vezista pokušava da nastavi neverovatan niz

Iako su postigli gol u devetom minutu preko Jung-vua Seola, domaći nisu bili preterano opasni u prvom poluvremenu. Zapravo, nije se dogodilo mnogo toga uzbudljivog u tom delu igre, pa je izgledalo da će pogodak Korejca odlučiti pitanje pobednika.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ipak, Novi Pazar se nije predavao, već se maksimalno angažovano vratio sa velikog odmora. Takva borbenost je bila nagrađena u 51. minutu, kada je gostima izjednačenje doneo Ejike Opara. 

Shvatila je Zvezda da je "đavo odneo šalu", te je ubrzo ubacila u "petu brzinu". Golove su onda redom postizali Bruno Duarte u 60, Timi Elšnik u 80. i Puma Rodrigez u 86. minutu.

 

Crvena zvezda - Novi Pazar 4:1 (1:0)

Strelci: Seol 9', Duarte 60', Elšnik 80', Rodrigez 86' - Opara 51'

Stadion: "Rajko Mitić"; Gledalaca: 6.000; Sudija: Nikola Radaković (Novi Sad)

KRAJ UTAKMICE

86' - GOL! Rodrigez je rešio pitanje pobednika. Olajinka je briljantno prošao po levoj strani i odlično centrirao. Puma se pomučio da zahvati loptu glavom, a golman Pajović je nespretno reagovao i primio četvrti pogodak.

80' - GOL! Elšnik se nije dvoumio kada je dobio prostor na oko 20 metara od gola. Ispalio je pravi projektil, golman Pajović je samo uspeo da dotakne loptu, ali nedovoljno da spasi svoju mrežu.

75' - Zvezda je postala značajno opasnija u odnosu na period igre kada je prvi put povela, kao da ne želi da dozvoli da joj se desi da protivnik ponovo izjednači.

60' - GOL! Zahuktalo se na "Marakani", Duarte je ponovo doneo vođstvo Zvezdi! Sjajan centaršut Pume, tačno na glavu Bruna, koji je rutinski smestio loptu u mrežu.

51' - GOL! Novi Pazar je izjednačio preko Opare, koji je dobio sjajnu povratnu loptu od saigrača i imao je sav prostor ovog sveta da savlada golmana Ilića.

47' - Pravi slalom Milsona, zatrčao se, snažno šutirao, ali preko gola.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

45+2' - Sjajan pokušaj Ljajića sa ivice kaznenog prostora, ali lopta je prošla malo iznad prečke.

42' - Novi Pazar je sve opasniji, a Ljajić je odlično pokušao sa distance posle jednog kontranapada. Golman Ilić je odbranio i izbio loptu u korner.

29' - Kolosalna šansa za Zvezdu. Hvang je ubacio loptu, koja se odbila volšebno do Pruceva. On je šutirao izbliza, ali je Pajović čudesno odbranio.

28' - Usledio je period zatišja. Šansi nema, uzbuđenja isto, samo greške.

19' - Hvang je imao solidan pokušaj sa distance, šutirao je snažno, ali pravo u golmana Pajovića.

9' - GOL! Seol je dobio loptu na oko 20 metara od gola po sredini, plasirao je loptu u levi ugao protivničkog gola i bio je izuzetno precizan. Vodi Zvezda sa 1:0.

metl Marko Metlaš/Alo!
 

20.12 - Na stadionu "Rajko Mitić" je i mala grupa navijača iz Južne Koreje, koji su došli da gledaju sunarodnike In Boma Hvanga i Jung Vua Seola.

03' - Prva šansa za Zvezdu, Duarte je dobio loptu na desnoj strani kaznenog prostora i nije se libio da šutira. U određenoj meri je namučio golmana Pajovića, koji je odbio loptu u korner.

20.04 - Počela je utakmica.

20.02 - Minut ćutanja za nedavno preminulog Zorana Petrovića, inače bivšeg srpskog sudiju.

19.21 - Poznati su sastavi. Zvezda ne može  da računa na Šerifa Endiajea, pa će umesto njega u napadu biti Bruno Duarte. S druge strane, Novi Pazar prvi put ove sezone igra sa tri štopera, odnosno pet defanzivaca u zadnjoj liniji.

19.15 - Dobro veče i dobrodošli na blog našeg portala posvećen utakmici četvrtog kola Superlige Srbije u kojoj se sastaju Crvena zvezda i Novi Pazar. Uz alo.rs pratite sva dešavanja iz Beograda.

 

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading