GOLOVI SE REĐAJU KAO NA TRACI Zvezdinih sedam novajlija se već upisalo u crveno-belom dresu

14:07 | 11-08-2024

Fudbal 0

Fudbaleri Crvene zvezde su u prva četiri kola Superlige Srbije postigli 14 golova, a čak devet pogodaka je delo novajlija.

FK Crvena zvezda

 

U prvom kolu protiv Jedinstva u listu strelaca se upisao Bruno Duarte, koji je tom prilikom oborio rekord Filipa Kasalice, te postigao najbrži prvenac na debiju u crveno-belom dresu. Brazilac je i u drugoj rundi bio precizan, kada je pogodio u susretu sa lučanskom Mladosti.

Nakon tog duela, igrači Zvezdu su gostovali Tekstilcu u Bačkoj Palanci, a tri od četiri gola su postigli fudbaleri koji su tek pristigli na Marakanu. U debitantskom nastupu je mrežu zatresao Milson, da bi potom pogađali Timi Maks Elšnik i Bruno Duarte.

Izuzetno raspoloženi su bili crveno-beli i u poslednjem meču i ubedljivoj pobedi nad Novim Pazarom (4:1). Prvi gol za Crvenu zvezdu je postigao Seol, dok je drugi pogodak delo Duartea, da bi u nastavku utakmice mrežu pogađali Slovenac Elšnik, odnosno Puma Rodrigez.

Debitantski pogodak je tokom pripremnog perioda upisao i mladi Lazar Jovanović i to na meču protiv Sočija u Rusiji. Zvezdino dete - Luka Ilić je takođe postigao gol po povratku u klub na prijateljskom duelu odigranom protiv Mladosti iz Lučana, te je nastavio tamo gde je stao u prvom mandatu u crveno-belom dresu.

Prva četiri kola su znak da je Zvezdina skauting služba odradila sjajan posao, te da je šefa stručnog štaba - Vladana Milojevića stavila na slatke muke pred odlučujuće utakmice za plasman u Ligu šampiona.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading