STANOJEVIĆ BEZ IZJAVE POSLE MEČA PARTIZANA Evo o čemu se tačno radi

22:30 | 11-08-2024

Fudbal 0

Trener crno-belih nije mogao da da izjavu.

Aleksandar Stanojević

Buran je bio finiš meča između Partizana i IMT-a. Zbog poništenog gola Ksandera Severine je skočila čitava ekipa Partizana. Među najemotivnijima je bio i trener crno-belih Aleksandar Stanojević.

Dobio je zbog protesta strateg dosadašnjeg lidera na tabeli crveni karton, zbog čega nije mogao da da izjavu posle utakmice.

Umesto njega je to učinio pomoćnik Branko Vukašinović.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Nismo odigrali na nivou na kojem smo sami očekivali. U drugom delu smo menjali, pritiskali smo IMT svim snagama. Imali smo prilike koje nismo iskoristili. Sa ovim bih završio, da ne bih došao u iskušenje da i ja kažem šta mi je na duši. Nije u redu. Ko je gledao, zna na šta mislim. Preostaje nam da se konsolidujemo i idemo dalje. Čestitam i ekipi IMT-a - rekao je Branko Vukašinović za Arenu sport.

Iz tabora IMT-a se javnosti obratio Milan Đorđević koji je poručio da nije zadovoljan remijem i da je plan bio da "traktoristi" daju barem gol ili dva Partizanu.

- Zadovoljni smo. Znali smo protiv koga igramo. Hteli smo da damo gol ili dva, imali smo tri-četiri šanse. U svim fazama igre smo bili dobri, najmanje smo hteli 0:0, ali moramo da budemo zadovoljni - poruka je Đorđevića.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading