NOVA BOMBA NA "POLJUDU" Bivši igrač Milana stiže kao zamena za Perišića

13:09 | 14-08-2024

Fudbal 0

Nema kraja uzbuđenjima u Hajduku

Ante Rebić

Ivan Perišić je napustio Hajduk iz Splita, a njegova zamena bi mogao da bude još jedan hrvatski reprezentativac.

Naime, Ante Rebić se nalazi blizu prelaska u Hajduk, javljaju hrvatski mediji. Rebić je slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Bešiktašom, a sportski direktor kluba sa "Poljuda" Nikola Kalinić je kontaktirao hrvatskog napadača i očekuje se da on postane novi igrač "bilih".

Ističe se da Rebićev dolazak nema veze sa sa odlaskom Ivana Perišića i koji je imao opciju da u periodu od 29. avgusta do 5. septembra može otići za samo 200.000 evra. Tako da i da nije otišao sada, to bi izvesno učinio krajem avgusta ili početkom septembra. Zato je Hajduk ranije počeo pregovore s Rebićem, kako bi na vreme našao zamenu za Perišića.

Rebić bi se tako posle 11 godina vratio u Hrvatsku, buudći da je ponikao u RNK Splitu, odakle je otišao u Fiorentinu za više od četiri miliona evra. Kasnije je nastupao i za Lajpcig, Veronu, Ajntraht, Milan i Bešiktaš. Za reprezentaciju Hrvatske je odigrao 42 utakmice i osvojio je drugo mesto na Svetskom prvenstvu 2018. godine.

Nakon Evropskog prvenstva 2021. je izbačen iz reprezentacije zato što je na društvenim mrežama kritikovao rad selektora Zlatka Dalića.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading