DETONACIJA NA "MARAKANI" Slavni fudbaler Intera dolazi u Zvezdu!?

13:36 | 14-08-2024

Fudbal 0

Ovaj transfer bi baš odjeknuo

Marko Arnautović

Napadač Intera Marko Arnautović nalazi se na meti Crvene zvezde.

Iskusni fudbaler je već dugo velika želja crveno-belih, a i sam je u više navrata isticao kako je veliki navijač Zvezde i da bi voleo da završi karijeru u dresu voljenog kluba. Takođe, poslednjih godina je redovno razmenjivao iskustva sa Aleksandrom Dragovićem, koji je prethodne tri sezone nosio dres šampiona Srbije.

Prema informacijama iz Italije, Arnautović je dobio mogućnost da napusti Inter kao slobodan igrač godinu dana pre isteka ugovora, ali iskusni fudbaler nema nameru da se odrekne velike plate koja iznosi 3.700.000 evra po sezoni. Taj novac sigurno ne bi mogao da dobije u Beogradu. Arnautović je održao sastanak sa čelnicima Intera gde mu je saopšteno da će u novoj sezoni biti tek četvrta opcija u napadu, iza Lautara Martineza, Markusa Tirama i Mehdija Taremija i to može biti prilika za Zvezdu.

Ipak, da bi do tog transfera došlo, neophodno je da se mnogo toga poklopi i to u ovom trenutku nije sasvim realno. Mnogo zavisi od toga da li će se Zvezda plasirati u Ligu šampiona. Ukoliko uspe u tome, očekuje se da ostane najbolji igrač tima In-Bum Hvang, a Zvezda bi onda pokušala da dovede i Arnautovića.

Crveno-beli bi mogli da se dogovore sa Interom oko visine primanja, a i Arnautović bi mogao da smanji svoje finansijske zahteve, što bi značajno pomoglo Zvezdi u nameri da dovede najatraktivnije pojačanje ovog leta.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

Komentari(0)

Loading