TO JE ZABRANJENA TEMA Vladan Milojević najavio utakmicu sa Čukaričkim

18:02 | 14-08-2024

Fudbal 0

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 20 časova u Pančevu gostuju Čukaričkom, a očekivanja pred utakmicu petog kola Superlige Srbije izneo je šef stručnog štaba Vladan Milojević.

alo

- Očekuje nas teška utakmica protiv Čukaričkog koji igra dobro od početka sezone. Reč je o ekipi koja je dobro spremljena i to vidimo po bodovima i rezultatima. Tradicija kaže da uvek imamo problem sa Čukaričkim, tako da moramo da se dobro spremimo psihički i fizički za to - rekao je Milojević.

Dodatno je analizirao narednog rivala.

- Docić je igrač koji je legenda Čukaričkog i sve se vrti oko njega. Dobro izvodi prekide, slobodnjake i kornere. Lider je u pravom smislu te reči, kao i iskusni Jovanović, Stevanović, Ivanović. Imaju i dobar balans sa mladim igračima i to im je vodeća filozofija. Svakako je Docić neko na koga treba obratiti pažnju.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Duarte je na četiri utakmice postigao isto toliko golova.

- Igrači moraju da se dokazuju na svakom trenintu. Niko kod mene ne može da se 'zacementira' u startnu postavu. Uvek zajedno sa stručnim štabom gledam koji mi igrači trebaju za datu utakmicu da bi doneli rezultat. 

FK Crvena zvezda Fk Crvena Zvezda
 

 

Otkrio je i kakav je zdravstveni bilten kada je reč o Glazeru i Ndiajeu.

- Glazer je u završnoj fazi rehabilitacije. Što se Ndiajea tiče, ima malih problema i videćemo šta kaže medicinski tim.

Zvezdu narednog utorka već očekuje utakmica protiv Bode Glimta.

- Imam saradnike koji se već sad bave Bodeom, ali je to zabranjena tema za priču. Prvo nas čeka Čukarički, a od petka ćemo se fokusirati na Bode.

Zvezda će protiv Čukaričkog igrati na veštačkoj podlozi, kao i protiv Bodea.

- Kad imate ekipu koja je adaptirana na takvu podlogu, lakše je. Profesionalci smo i bitno je samo da je kvalitetan teren i ravan, da može da se igra - podvukao je Milojević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading