DA LI JE VREME ZA LIGU PETICE? Birmančević otkrio da li ostaje u Sparti

18:22 | 14-08-2024

Fudbal 0

Srbin pruža fantastične partije za klub iz Praga

Veljko Birmančević

Neizvestan je ostanak Veljka Birmančevića u Sparti iz Praga. Srpski fudbaler blista u češkom klubu i bio je najzaslužniji za pobedu Sparte nad ekipom FCSB, kojom je praški tim prošao u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona.

Zbog toga se postavlja pitanje hoćemo li srpskog ofanzivca i dalje gledati u dresu Sparte ili je došlo vreme za promenu sredine.

- Već sam nekoliko puta govorio na ovu temu. Pre sezone sam imao nekoliko sastanaka sa Tomašem Rosickim i bili smo blizu dogovora. Na kraju do transfera nije došlo, ali to je fudbal. Ostajem u Sparti, važno mi je da su obe strane zadovoljne. Međutim, ako bih dobio zanimljivu ponudu iz prvih pet liga, ponovo bismo seli i razgovarali šta je najbolje za Spartu i za mene. Voleo bih da igram Ligu šampiona sa Spartom, to je naš cilj i zato sam ovde - rekao je Birmančević.

Reprezentativac Srbije je u Spartu došao iz Tuluza, a prethodno je nastupao za Malme, Čukarički, Rad i Partizan. Prošle sezone je imao impresivan učinak u češkom prvenstvu gde je zabeležio 16 golova i 11 asistencija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading