"JOŠ NISAM ODLUČIO" Bivši srpski reprezentativac ne zna gde će nastaviti karijeru

07:00 | 16-08-2024

Fudbal 0

Ima razne ponude, ali nije zadovoljan njima

Zoran Tošić

Nekadašnji reprezentativac Srbije Zoran Tošić još uvek ne namerava da okači kopačke o klin. Ovaj 37-godišnji fudbaler se povezivao i sa povratkom u srpski fudbal, ali do toga ipak nije došlo, iako i dalje postoji želja srpskih sueprligaša da ga dovedu.

Krilni napadač koji je u dva navrata nosio dres Partizana spreman je da sasluša ponude timova, ali one moraju biti bolje od onih koje je već odbio prethodnih nedelja. Između ostalog, nezadovoljan je bio i ponudama iz Srbije, rekao je za ruske medije.

- Još nisam odlučio. Postoji nekoliko opcija, ali nisam baš zadovoljan njima. To su Grčka, Srbija, zemlje nastale raspadom Sovjetskog Saveza - postoji interesovanje odatle. Još čekam, videćemo do kraja meseca. Nadam se da ću naći ekipu i igrati još godinu dana - rekao je Tošić za ruske medije.

Zoran Tošić je u svojoj dugogodišnjoj karijeri igrao za Mladost iz Lukićeva, Budućnost Banatski Dvor, Banat Zrenjanin, Partizan, Mančester junajted, Keln, CSKA iz Moskve, ponovo Partizan,Taižu Juande, Tobol i Lamiju. Za reprezentaciju Srbije odigrao je 76 mečev i postigao 11 golova. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

Tagovi:

Komentari(0)

Loading