TEKTONSKI POREMEĆAJI NA MARAKANI Zvezda ostaje bez fudbalera koji je nedavno stigao, a napadač se seli u Primeru?!

15:15 | 16-08-2024

Fudbal 0

Iznenađenje za "delije"...

fudbal

Fudbalski klub Crvena zvezda i dalje je vrlo aktivan na transfer-pijaci, iako s Marakane tvrde da su veći deo posla obavili.

Tektonske promene izazvao je dolazak Vanje Drkušića, sjajnog slovenačkog štopera, koji je stigao na jednogodišnju pozajmicu iz Zenita. Usled toga, ceh bi mogao da plati Nemanja Stojić, takođe pojačanje crveno-belih u aktuelnom prelaznom roku. On je pre dva meseca u milionskom transferu stigao iz TSC, ali bi po pisanju domaćih medija uskoro mogao na pozajmicu u Makabi iz Tel Aviva, čiji je trener Žarko Lazetić s kojim je prethodno sarađivao u Bačkoj Topoli. 

Ali to nije sve kada je reč o odlascima. Navodno je na adresu u Ljutice Bogdana 1a stigla još jedna primamljiva ponuda. Ovog puta je u centru pažnje napadač Šerif Endijaj nakon što je na sjajan način otvorio novu sezonu. Za njegove usluge raspituje se novi-stari član La Lige (bivše Primere) - čuveni Espanjol, koji je po nekim glasinama čak i dostavio ponudu Zvezdi za Senegalca. Navodno se čeka ishod dvomeča u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv Bodo Glimta, a nakon čega će odgovorni s Marakane doneti konačnu odluku o prodaji.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

Komentari(0)

Loading