REHABILITOVANI OLAJNIKA: Srećan sam što sam ponovo na terenu, možemo opet u Ligu šampiona

22:27 | 16-08-2024

Fudbal 0

Nigerijac se u velikom stilu vratio na teren.

Piter Olajinka

Utakmica sa Čukaričkim je bila sjajna prilika da se rehabilituje Piter Olajinka. I još jednom se na delu pokazalo koliko Nigerijac znači za Crvenu zvezdu.

Sa dva sjajna poteza i gola je rešio duel sa crno-belima. Vratilo se vihorno krilo u startnu postavu šampiona Srbije i odmah podelilo utiske.

- Ostvarili smo bitnu pobedu protiv odlične ekipe Čukaričkog, koja će dosta da nam znači pred evropske utakmice u plej-ofu. Srećan sam što sam se vratio na teren u sjajnoj formi. Osećam se dobro, nedostajali su mi mečevi, ali mi je drago što mogu ponovo da pomognem ekipi. Postigao sam dva gola u kratkom vremenskom razmaku i nema sumnje da mi dosta znači na polju samopouzdanja. Verujem da ću najbolje partije tek da prikažem u nastavku sezone.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Za Zvezdu slede i dva možda i odlučujuća meča sezone. Plej-of Lige šampiona protiv Bode Glimta.

- Izuzetno težak zadatak, ali sam uveren da imamo kvalitet i da ćemo to da potvrdimo na terenu. Bode Glimt je ekipa koja sjajno igra na domaćem terenu i učinićemo sve da ih zaustavimo u Norveškoj. Očekuje nas dug put, potpuno drugačiji vremenski uslovi, veštački teren, ali smo se za sve to pripremali. Znamo da će zvezdaši da budu uz nas, a mi ćemo da se potrudimo da ih obradujemo pozitivnim rezultatom pred revanš na Marakani.

Podsetimo, Crvena zvezda u utorak od 21.00 gostuje u Norveškoj, dok je revanš zakazan sedam dana kasnije na Marakani u istom terminu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading