DA LI NAJAVLJUJE ODLAZAK? Gvardiola ovom izjavom veoma zabrinuo navijače Sitija

15:05 | 18-08-2024

Fudbal 0

U Mančesteru je od 2016. godine

pep gvardiola

Mančester siti započinje novu sezonu u Premijer ligi. Četvorostruki uzastopni šampion Engleske će u prvom kolu gostovati Čelsiju na "Stamford Bridžu".

Ipak, glavna tema ovih dana je trener Sitija Pep Gvardiola. Njemu ističe ugovor na kraju ove sezone i još uvek nema naznaka da će ga produžiti. Stoga se svi pitaju da li mu je ovo poslednja sezona u plavom delu Mančestera, a njegova poslednja izjava na konferenciji za medije može da nagovesti rastanak.

- Motivacija za osvajanje još jednog trofeja u Premijer ligi? Trenutno je nema, jednostavno nije tu. Motiv za taj trofej za mene u ovom trenutku ne postoji. Ipak, to ne znači da ga neće biti. Verovatno će se taj motiv pojaviti u finišu sezone - rekao je Gvardiola na pitanje da li je motivisan da odbrani titulu. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pep je u Sitiju od 2016. godine i za to vreme je uspeo da osvoji sve što se može osvojiti, uključuući i toliko željenu Ligu šampiona, koju je uspeo da osvoji 2023. godine. Pored toga, čak šest puta je bio najbolji u Premijer ligi. 

Ovo mu je ubedljivo najduži mandat u karijeri, budući da je Barselonu vodio četiri, a Bajern tri godine. Zbog toga i ne čudi što se već duže vreme spekuliše o njegovom odlasku sa "Etihada".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading