NA MARAKANI RASTE OPTIMIZAM: Imamo veliki motiv da opet uđemo u Ligu šampiona

19:11 | 18-08-2024

Fudbal 0

Desni bek Zvezde veruje u pozitivan ishod.

Mimović

Fudbaler Crvene zvezde Ognjen Mimović izjavio je danas da "crveno-beli" spremni putuju u Norvešku na prvi meč plej-ofa za plasman u Ligu šampiona sa ekipom Bodo Glimta.

Prvi meč plej-ofa za plasman u LŠ između Bodo Glimta i Crvene zvezde biće odigran u utorak od 21 sat u Norveškoj.

- Još pre samog žreba smo bili svesni da nećemo izvući lakog protivnika, a kada smo videli da će to biti ekipa Bodo Glimta znali smo odmah da je pred nama težak dvomeč. Pričali smo i temeljno obratili pažnju na sve faktore koji nas očekuju u Norveškoj, od vremenskih uslova i vrste podloge pa do onih najsitnijih detalja kada je u pitanju sam teren. Vredno smo se pripremali i spremni putujemo u Norvešku. Imamo veliki motiv da se nađemo ponovo u eliti evropskog fudbala - rekao je Mimović, prenosi zvanični sajt Crvene zvezde.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

On je istakao da je pozitivna stvar što se prva utakmica igra na gostujućem terenu. 

- Grad Bode se nalazi na krajnjem severu Norveške, ali bez obzira na lokaciju stadiona mislim da ćemo imati podršku navijača. Znamo da bez njih nije isto, a ubeđen sam da će jedan deo tribina biti crveno-beli. Mislim da koliko god će nama biti teško da se prilagodimo u Norveškoj, da će isto tako biti nezgodno igračima Bodo Glimta kada slete u Beograd. Drago mi je što će revanš biti na Marakani, a na nama je da ispunimo sve zahteve stručnog štaba - poručio je Mimović.

Revanš meč biće odigran 28. avgusta u Beogradu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading