ZVEZDINIH 11 U NORVEŠKOJ Milojevićevo iznenađenje u ofanzivi i jedna nedoumica

07:00 | 20-08-2024

Fudbal 0

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21.00 igraju prvi meč plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona protiv ekipe Bode Glimta.

Fudbal

 

Pred šampionom Srbije je jako važan meč, meč sezone u malom gradiću na severu Norveške.

Trener crveno-belih Vladan Milojević govorio je i na konferenciji za medije pred ovaj duel da postoje određeni kadrovski problemi što se videlo već u avionu u kom nije bilo golmana Omrija Glazera. Izraelac još uvek nije spreman za takmičarski ritam, pa će morati da sačeka neku novu priliku da po prvi put bude među stativama ove sezone.

Novi problem bio je uočen tokom treninga koji je propustio novajlija Puma Rodrigez koji je bio rovit prethodnih mesec dana jer je izašao iz povrede zadobijene tokom Kopa Amerike. Izvesno je da ni njega neće biti na terenu u Norveškoj.

Zvezda Marko Metlaš
 

Ono što je sasvim izvesno jeste da će na golu biti Marko Ilić koji je pred sam meč dobio poziv u reprezentaciju Srbije pa će imati dodatan motiv da se pokaže na terenu na kom je već branio u karijeri. Ispred njega trebalo bi da deluju Milan Rodić, Naser Điga, Uroš Spajić i Jung-Vu Seol. Vanja Drkušić jeste doputovao sa ekipom, ali nije realno očekivati ga u starnih 11 posle svega dva treninga sa ekipom.

Određenih nedoumica moglo bi da bude u veznom redu, ali povreda Pume mnogo toga rasvetljuje. Timi Maks Elšnik se već pokazao kao bitan šraf ekipe Vladana Milojevića i jasno je da ga čeka starna postava. Uz njega biće In Beom Hvang kao glavna karika crveno-belih, dok bi pomoć trebalo da dobiju u liku Mirka Ivanića.

Ispred pomenute trojice naći će se Piter Olajinka koji je protiv Čukaričkog pokazao da mu ne manja forme i golgeterskog njuha, pa bi upravo on mogao da bude iznenađenje Vladana Milojevića. Na suprotnom delu terena treba očekivati još jednog novajliju - Milsona, dok bi u špicu trebalo očekivati Šerifa Endiajea.

Dakle, večeras od 21.00 starnih 11 bi trebalo da izgleda ovako:

ILIĆ - RODIĆ, ĐIGA, SPAJIĆ, SEOL - ELŠNIK, HVANG, IVANIĆ, OLAJINKA, MILSON - ŠERIF

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading