ALO! TIKET DANA Crvena zvezda na severu kontinenta bije evropsku bitku, uzbudljivo će biti i na "Maksimiru"

09:28 | 20-08-2024

Fudbal 0

Kvalifikacije za brojna evropska fudbalska takmičenja su u punom jeku

Zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u daleku Norvešku na sever Evrope. Crveno-bele tamo očekuje borba protiv Bodo Glimta koji će im biti prepreka za plasman u Ligu šampiona! 

Da neće biti nimalo lako, govore i kladionice, ali srpski šampion sa punim optimizmom odlazi u Skandinaviju. 

Mi vam nudimo najbolje kvote koje možete da odigrate prilikom sastavljanja tiketa, a najbolje su u kladionici Soccerbet. 

Takođe, predlažemo vam i neke parove dok budete pravili tiket i okušali sreću. 

BODO GLIMT - CRVENA ZVEZDA (21.00) 

Šampion Srbije se otisnuo na daleki evropski sever, tačnije u Norvešku. Zvezda bije bitku protiv Bodo Glimta, a ulog je veliki - plasman u Ligu šampiona! 

S obzirom da je i ulog veliki, moguće da će i obe ekipe nešto opreznije ući u ovaj meč. Revanš je za nedelju dana u Norveškoj. 

Predlog: 0-2 (Bez golova ili najviše dva pogotka na meču) Kvota: 2.20 

DINAMO ZAGREB - KARABAG (21.00) 

Zagrepčani su čekali rivala za plej-of pošto su zbog dobrog koeficijenta preskočili prva kola kvalifikacija. Karabag je morao da odigra već dva kola. Zna Karabag da igra evropske mečeve, prošle sezone su prošli grupu u Ligi Evrope, u nokaut fazi izbacili Bragu i zastali tek u osmini finala kada ih je izbacio Leverkuzen, iako ih je i tu par minuta delilo od prolaza. Čeka nas uzbudljiv dvomeč na "Maksimiru" u svakom slučaju. 

Predlog: 3+ (Tri ili više gola na utakmici) Kvota: 1.77

LIL - SLAVIJA PRAG (21.00) 

Sezona je započela sjajno i za Lil i za Slaviju ali će samo jedan klub biti u potpunosti zadovoljan pred prvu prvenstvenu pauzu zbog Lige nacija.  Lil je pobedom startovao u Ligi 1, na gostovanju kod Remsa slavili su sa 2:0 i sa dosta optimizma čekaju praški tim. Slavija se takođe uključila u prošlom kolu, oni su u oba meča pobedili belgijski Rojal Union, a odlično su započeli i domaće prvenstvo u kom su remizirali samo u prvom kolu a onda vezali četiri pobede. Što se tiče prve utakmice blagu prednost dajemo Lilu.

Predlog: 1 (Pobeda Lila) Kvota: 1.80  

Komentari(0)

Loading