MILOJEVIĆ NEMA PUNO RAZLOGA ZA OSMEH: Fascinantno je kako Bode kontroliše loptu,

23:15 | 20-08-2024

Fudbal 0

Utisci trenera Zvezde posle meča u Norveškoj.

Vladan Milojević

Nema puno razloga za osmeh Vladan Milojević posle meča Zvezde i Bode Glimta. Mada, kako je rezultatski moglo, utisak je da su crveno-beli još i dobro prošli.

Istakao je Milojević da je fasciniran igrom Norvežana.

- Igramo protiv ekipe koja želi tranziciju i trku. Jako dobro igraju na ovoj podlozi. Fascinanto je kako kontrolišu loptu i kada gledate to sa strane. Imaju sistem... Nismo hteli da im damo i dozvolimo tu igru. Kada imate takav pritisak, treba da budemo hrabriji. Ali, nije ni to lako. Fantastično pritiskaju, nismo se snašli. Treba da igramo slobodno, pa i po cenu da se pogreši. Posle izmena je dosta to dobro izgledalo. Mislon je dosta problema pravio protivniku, ušli smo u trku sa njima... Dali smo gol, imali smo još nekoliko šansi... Bode je imao dosta udaraca ka nama, blokirali smo ih često, davali su nam golove kako smo i znali da će biti tako. Imamo drugo poluvreme u Beogradu, imamo osam dana da se spremimo i uz naše navijače će biti lakše - počeo je Milojević za Arenu sport.

Očekuje Milojević da Norvežani i na beogradskom revanšu igrati isto kao u Norveškoj.

- Rezultat je bolje da je 2:1, nego da je 2:0. Bode će isto igrati i u Beogradu ovako. Biće otvoren meč, daćemo sve od sebe. Čestitam igračima što su dali sve od sebe. Mi rastemo. Mi smo nepoznanica šta može i koliko možemo. Daćemo pred "delijama" sve od sebe, borićemo se pa šta nam Bog da.

Revanš meč je na programu na Marakani 28. avgusta.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading