PRVENAC ZVEZDINOG JUNAKA: Prelep osećaj, kao da sam igrao 70, a ne 30 minuta

23:34 | 20-08-2024

Fudbal 0

Desni bek podelio utiske posle gostovanja u Norveškoj.

FK Crvena zvezda

Dao je Ognjen Mimović pogodak na gostovanju Bode Glimtu čime je stavio Crvenu zvezdu u bolju situaciju pred revanš u Beogradu.

Zanimljivo je da je ovo bio prvi pogodak talentovanog desnog beka u crveno-belom dresu.

- Tako je, ovo mi je prvenac u Zvezdi, prelep je osećaj. Jako sam srećan zbog ovog gola. Ostaje žal što nije gol za nerešen rezultat, ali imamo revanš, pa ćemo dati sve od sebe.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Istakao je Mimović da mu je bio fizički jako težak meč u Norveškoj.

- Igrao sam možda nekih pola sata, moram da kažem da je ovo bio jako iscrpljujući meč, bilo je teško, kao da sam igrao 70 minuta. Na kraju smo imali inicijativu, pokazali da možemo da igramo protiv njih, malo je nedostajalo da bude nerešeno.

I Mirko Ivanić se složio sa mlađim saigračem da je utakmica protiv Bodea bila jako iscrpljujuća.

- Jedna od najtežih utakmica svakako. Veliki je ulog. Oni su dobra ekipa. Teška utakmica u njihovoj kući. Nismo zadovoljni što smo izgubili, ali imamo nadu posle 2:0. Igraćemo na našem stadionu u našoj kući. verujem da smo bolji rival i to bi trebalo da pokažemo.

U dobrom delu meča je Zvezda patila protiv rivala, ali ima vrlo dobar rezultat pred revanš za osam dana na Marakani.

- Nije bio problem kontrolisati loptu. Ovo je njihova podloga i nije nam prvi put. Njima to više odgovara. Malo smo se povukli u prvom delu. Čekali smo priliku iz kontranapada. Patili smo, dosta smo trčali. Drugo poluvreme nismo dobro otvorili, ali smo pokazali karakter, dali gol i vratili se u život. Očekujem pun stadion, vetar u leđa i očekujem da ćemo se družiti sa navijačima kao što smo to radili prethodnih godina - zaključio je Ivanić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading