SPAJIĆ KAPITENSKI: Očekujem u revanšu punu Marakanu i prolaz u Ligu šampiona

23:46 | 20-08-2024

Fudbal 0

Utisci kapitena Zvezda posle meča u Norveškoj.

FK Crvena zvezda

Predvodio je kao kapiten fudbalere Crvene zvezde Uroš Spajić u porazu od Bode Glimta (2:1) u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu šampiona tim koji se mučio kao retko kada u bližoj budućnosti.

Naglasio je iskusni štoper da je Zvezda bila previše pasivna u pojedinim trenucima.

- Dali smo im previše inicijative, morali smo da budemo malo agresivniji, dosta smo ih pustili da igraju, te se to otelo kontroli. Pregrmeli smo prvo poluvreme, u drugom smo se dogovorili da izađemo hrabrije. Međutim, nije ispalo kako treba i tek nakon toga smo počeli da igramo na pravi način. Bili smo hrabriji, postigli smo gol, "visio" je i drugi u vazduhu, ali to je dokaz da mi možemo i moramo, da tako treba da uđemo u utakmicu - istakao je Spajić.

Jasno je da je za Zvezdu daleko povoljniji rezultat 2:1, nego 2:0 koji je bio na snazi...

- Gol koji smo postigli i poslednjih 20-30 minuta nam daju snagu. To je model koji nam stavlja do znanja kako treba da igramo, naglasio je Spajić i dodao:

- Oni su takva ekipa, mnogo vole da trče, imaju mnogo tranzicije, mi to moramo da prihvatimo. Moramo da odgovorimo agresijom, poslednjih 30 minuta je pokazatelj, očekujem agresivniju igru na Marakani. Očekujem u revanšu punu Marakanu, hrabriju Zvezdu i prolaz dalje - poručio je kapiten srpskog šampiona.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading