JOŠ NISMO NA ŽELJENOM NIVOU Stanojević govorio pred meč sa Gentom

12:30 | 21-08-2024

Fudbal 0

Crno-bele očekuje novi evropski izazov

Aleksandar Stanojević

Fudbaleri Partizana igraće na svom terenu protiv Genta u prvoj utakmici plej-ofa za plasman u Ligu konferencije. Trener crno-belih Aleksandar Stanojević izneo je svoja očekivanja pred meč sa timom iz Belgije.

- Čeka nas nova evropska utakmica, a ostaje velika žal što će ona proći bez navijača. U meč ulazimo sa najjačim mogućim sastavom bez kadrovskih problema i to je ono što je dobro. Sa Gentom smo igrali već pre tri godine u Ligi konferencija, tako da znamo šta nas očekuje", započeo je, pa dodao da ekipa i dalje "nije na željenom nivou.

- Mislim da smo za nijansu bolji nego na početku, ali još nismo na željenom nivou. Treba nam vremena, ali nažalost nemamo ga mnogo. Ne možemo da kažemo da smo u krizi, ako se pogleda domaći šampionat. Loše smo krenuli u Evropi, pokazali smo pomak u Luganu gde smo na kraju krajeva pobedili u regularnom delu. Kako izaći iz krize, pa radom i strpljenjem. Čekamo još neke kadrovske promene u narednih desetak dana i to je to - objasnio je Stanojević.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Postavlja se pitanje i kako uklopiti veliki broj igrača.


- Imamo 30 igrača i tri golamana. Teško je raditi sa tolikim brojem igrača i napraviti pravi balans. Ja bih odavno smanjio broj igrača, ali neki od njih imaju jake ugovore i nije lako izaći iz njih. Klub mora da reši određene situacije, da se rešimo određenih igrača, oslobodimo prostor za neke druge i da možemo da radimo kako bih ja voleo - jasan je bio Stanojević.

Utakmica između Partizana i Genta je na programu u četvrtak u 20:15.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading