FANTASTIČNE VESTI ZA PARTIZAN Gent u Beogradu bez dvojice najboljih igrača

20:07 | 21-08-2024

Fudbal 0

Crno-belima rastu šanse za dobar rezultat u Humskoj.

Vuter Vranken

Trener fudbalera Genta Vauter Vranken rekao je pred dvomeč protiv Partizana u plej-ofu Lige konferencija da će njegova ekipa igrati protiv dobrog tima koji se sjajno brani i ima jak individualni kvalitet.

- Igramo protiv veoma dobrog tima koji se sjajno brani i koji ima jak individualni kvalitet gde mogu da reše meč. Imaju dobru radnu etiku, ali verujemo u naše šanse - rekao je Vranken na konferenciji za medije održanoj na stadionu Partizana.

Nije Vranken siguran da će njegova ekipa biti u prednosti jer će sutra od 20 i 15 utakmica na stadionu Partizana biti igrana bez prisustva publike.

- Teško je reći da li je prednost ili ne kad imate navijače na terenu, jer publika ovde može da bude "teška". Nekad je atmosfera fenomenalna i izvor energije za domaćina, ali može da bude i dodatni pritisak - dodao je trener Genta.

Belgijski stručnjak je istakao da ekipa nije kompletna stigla u Beograd.

- Dva igrača nisu u konkurenciji, Cujoši Vatanabe neće biti u timu zbog bolesti, a Hjun-seok Hong zbog skorog izlaznog transfera - zaključio je Vranken.

Kako Belgijanci neće imati dvojicu najboljih igrača sutra, rastu šanse crno-belima za povoljan rezultat i plasman u Ligu konferencija...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading