BROJE SE MILIONI U LONDONU Arsenal krenuo po veliku zvezdu i već izbrojao 100.000.000 evra

14:30 | 22-08-2024

Fudbal 0

Tim sa Emirejtsa je dugo bio povezivan sa nigerijskim napadačem, ali se činilo da se trener Mikel Arteta ohladio, pošto su u prvi plan u ulozi udvarača iskočili Čelsi i Pari Sen Žermen.

Osimen se povredio

 

Dugo je Čelsi stezao obruč oko Viktora Osimena, ali bi lako moglo da se desi da ubojiti napadač završi u redovima njegovog najvećeg rivala. Arsenal je favorit za Viktora Osimena, tvrdi Korijere delo Sport, koji prenosi da su Tobdžije spremne da ponude 100 miliona evra za najboljeg strelca Napolija.

Tim sa Emirejtsa je dugo bio povezivan sa nigerijskim napadačem, ali se činilo da se trener Mikel Arteta ohladio, pošto su u prvi plan u ulozi udvarača iskočili Čelsi i Pari Sen Žermen. Međutim, ekipa iz severnog Londona vratila se u trku za potpisom Osimena jer želi da pojača navalu.

Osimen je u decembru prošle godine obnovio ugovor sa Partenopejima, koji sadrži otkupnu klauzulu u visini od 130 miliona evra. Napoli očigledno želi da zaradi, ali je predsednika Aurelio de Laurentis promenio stav i spreman je da prihvati nižu naknadu. U ovom momentu nema kluba koji je spreman da izdvoji toliku sumu.

Prošle sezone Viktora Osimena su mučile povrede, ali je ipak uspeo da postigne 15 golova u Seriji A. Napoli užurbano radi na angažovanju Romelua Lukakua iz Čelsija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading