ZVEZDA KOJA JE KRENULA NIZBRDO Srbin napuša Liverpul i vraća se kući?

18:30 | 22-08-2024

Fudbal 0

Talentovani vezista bi mogao uskoro da promeni sredinu.

stefan bajčetić

Kada se pojavio Stefan Bajčetić u prvom timu Liverpula sve je impresionirao. Toliko da se pojavila mogućnost da za samo 17 godina debituje za A reprezentaciju Španije, ali povreda je promenila sve.

Talentovani vezista srpskog porekla se tek nedavno vratio u pun takmičarski ritam posle povrede primicača koja ga je odvojila gotovo četiri meseca sa terena!

Krenuo je malo nizbrdo Bajčetić i u Liverpulu razmišljaju da ga pošalju na pozajmicu.

- Moramo uzeti u obzir da Stefan nije igrao godinu, godinu i po dana. Kada je mlad igrač toliko odsutan, potrebno je dati mu vreme da se vrati u ritam. Video sam od njega nekoliko dobrih poteza, ali i nekoliko situacija u kojima je pogrešio jer nije reagovao dovoljno brzo. To je normalno posle duge pauze, potrebne su utakmice da bi igrač rastao i vratio se u formu, ali zadovoljan sam sa onim što sam video tokom njegovih pola sata u igri - rekao je novi trener "crvenih", Arne Slot.

Kako navode španski mediji, Selta bi volela da vrati igrača koji je ponikao u klubu na jednogodišnju pozajmicu.

Ideja je da Bajčetić kroz igranje u manje zahtevnoj sredini stekne izgubljenu rutinu i samopouzdanje i vrati se na onaj blistavi nivo sa početka prošle sezone.

Ono što je sigurno je da Selta za realizaciju ovog posla ima nešto malo više od osam dana kada se zatvara letnja pijaca u Španiji.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading