VREME JE ZA PROMENU Bio je velika uzdanica Zvezde, a sada oblači crno-beli dres

12:01 | 23-08-2024

Fudbal 0

Srbin u toku dana stiže u Iraklion na lekarske preglede, i ukoliko sve bude u redu, potpisaće dvogodišnji ugovor sa crno-belima.

Filip Bainović

 

OFI sa Krita je pronašao igrača koji će da popuni prazninu na sredini terena u liku 28-godišnjeg veziste Filipa Bainovića iz Spartaka iz Trnave. Srbin u toku dana stiže u Iraklion na lekarske preglede, i ukoliko sve bude u redu, potpisaće dvogodišnji ugovor sa crno-belima.

Bainović u osnovi pokriva sve pozicije u središnjem delu terena, a svojevremeno je bio član mlađih reprezentativnih selekcija Srbije. Ovog leta nastupao je u tri utakmice kvalifikacija za Ligu konferencije, kao i u dva susreta šampionata Slovačke.

Filip Bainović EPA
 

Prošle sezone Bainović je sa Spartakom završio na trećem mestu na tabeli nacionalnog prvenstva, nastupivši na 40 duela u svim takmičenjima, uz osam postignutih golova i tri asistencije.

Pre Spartaka, Bainović je igrao u Trenčinu, poljskom Gornjik Zabžeu, dok je u Srbiji branio boje Radnika iz Surdulice, Crvene zvezde, Žarkova i matičnog Rada. U dosadašnjoj karijeri ukupno je upisao 232 nastupa uz 22 pogotka i 14 asistencija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading