SEZONSKA KARTA JE NAJISPLATIVIJA OPCIJA Zvezda odlučila: Ovo su cene paketa karata za UEFA takmičenja, sezonci će osetiti ozbiljne benefite

16:05 | 23-08-2024

Fudbal 0

Poznato je koliko će koštati paketi ulaznica za grupnu fazu UEFA takmičenja, ali je jedna opcija još uvek najisplativija.

Fudbal

 

Fudbalere Crvene zvezde u sredu od 21.00 očekuje meč sezone protiv Bode Glimta u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona. Ukoliko uspeju da nadoknade gol minusa iz Norveške crveno-beli će se po četvrti put u ovom veku plasirati u elitu, a drugu godinu uzastopno.

Ukoliko se to desi, jasno je da crveno-bele očekuje još četiri spektakularna meča na "Marakani", a osam ukupno, jer je Liga šampiona promenila format i povećala broj utakmica. 

Naravno, znatno će skočiti i potražnja za ulaznicama, a kako "sport.alo" saznaje u Ljutice Bogdana su već spremni na ovakav scenario te su spremne i cene paketa za najjače UEFA takmičenje.

FK Crvena zvezda EPA-EFE/Mats Torbergsen NORWAY OUT
 

Međutim, ono što je posebno zanimljivo jeste da "zvezdaši" mogu da iskoriste priliku i za manje novca kupe sezonsku kartu, bilo novu ili obnove staru. Recimo, paket od četiri karte za sever koštaće 10.500, a nova szonska karta iznosi 11.900. 

Međutim, jasno je da se mnogo više isplati kupiti sezonsku jer pored Lige šampiona, "zvezdaši" će uz nju moći da gledaju i sve utakmice Superlige Srbije (uključujući i "večiti derbi") na "Marakani", kao i utakmice Kupa Srbije. Pored toga, sezonske je moguće kupiti na šest rata, a postoji i popust za grupnu kupovinu.

CENE PAKETA:

Sever: 10.500

Zapad: 24.000

Istok: 20.000

CENE SEZONSKIH ULAZNICA:

Sever:

Obnova – 9.500

Nova – 11.900

Istok:

Obnova – 15.500

Nova – 17.900

Zapad:

Obnova – 19.500

Nova – 21.900

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading