PRAVO U METU Veliki navijač Partizana, gospodin Jusufspahić, za Alo! o hroničnom problemu crno-belih

19:10 | 23-08-2024

Fudbal 0

Moramo da damo gol, da ne ostanemo goli - poručio je muftija Jusufspahić

Jusufspahić

Fudbaleri Partizana ponovo su razočarali svoje navijače pošto su u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu konferencija izgubili na svom terenu od belgijskog Genta sa 1:0 (1:0). Među njima je i muftija beogradske Islamske zajednice Srbije, gospodin Mustafa Jusufspahić, koji u razgovoru za Alo! u prvi plan ističe hronični problem crno-belih u evrokvalifikacijama ove sezone - realizaciju!

Naime, izabranici Aleksandra Stanojevića ni u trećem meču u Humskoj ovog leta nisu uspeli da postignu gol, pa će sada, kao protiv Dinama i Lugana, na revanš (sreda, 18.00) putovati sa zaostatkom. 

- Mislim da smo odigrali bolje nego neke prethodne mečeve. Zaista, mislim da napredak postoji. Ide to nabolje, nadam se boljem. Moramo samo biti svesni da dublje od ovog ne možemo potonuti. Jedino što je ostalo jeste da idemo gore. Voleo bih da imamo efikasniju ekipu, fudbal se igra da damo gol, odnosno gol više, a ne da ostanemo goli - slikovito objašnjava naš sagovornik.

 

 

ISKRENO DO KOSKE Stanojević otkrio zašto se naljutio: Pojedi tu loptu!

Komentari „grobara” na društvenim mrežama nimalo nisu prijatni. Neki od njih su surovi i glase da Partizanu u ovom trenutku ni Bog ne može pomoći.

- To ne sme da se kaže. Bog sve može! Ako može more da prepolovi, mogao bi i Partizanu da pomogne. U svakom slučaju mora da se radi, a onda će rad doneti rezultate. Najodgovorniji ljudi u klubu moraju takođe da opravdaju poverenje. Niko nije večan, svi smo prolazni, a od stare slave se ne živi - dodaje muftija Jusufspahić, veliki navijač Partizana.

„Valjak” na ivici ambisa, smeši se istorijska bruka

Crno-beli su, nažalost, na ivici ambisa. Osim što im se smeši eliminacija iz Evrope, mogli bi samim tim da ispišu negativnu istoriju kluba. Naime, oni su jedina ekipa na Starom kontinentu koja je leto počela u kvalifikacijama za Ligu šampiona a da može da ostane bez grupne faze bilo kog takmičenja.

Blamaža je započeta u dvomeču kvalifikacija za Ligu šampiona sa Dinamom iz Kijeva i porazom od ukupno 9:2, zatim je nastavljena u trećem kolu Lige Evrope porazom od Lugana (iako je Partizan imao i igrača više i gol prednosti u završnici) nakon produžetaka u revanšu (2:2, 0:1). U Gentu će igrati za spas sezone.

Stanoje: Uđi u golmana, pojedi tu loptu

Temperamentni trener Stanojević emotivno je govorio na konferenciji za medije nakon meča.

- Igrač kaže bio sam ovamo, mogu i ja da kažem da nisam bio ovde, moraš da si tamo. U prošlom mandatu smo imali veliki faktor, to su navijači, pucalo je sa svih strana, uterali smo loptu u gol. Ne interesuje me gde si, uđi u golmana, mora neko da bude tu i da pojede loptu. Ta vrsta karaktera nam fali. Ne možeš da budeš pobednik i šampion ako nisi tu - kaže Stanoje.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading