KONAČNO DEBI BLEKIJA Milenković se radovao u Premijer ligi, Haland obeležio kolo

19:30 | 24-08-2024

Fudbal 0

Zanimljivo popodne u Premijer ligi.

FK Mančester siti

Srpski fudbaler Nikola Milenković debitovao je za Notingem Forest u pobedi 1:0 na gostovanju Sauthemptonu u meču drugog kola Premijer lige.

Milenković je prvi put bio na terenu u dresu novog kluba, odigrao je ceo meč i pomogao je popularnim "šumarima" da stignu do prve pobede u sezoni.

Morgan Gibs-Vajt je golom u 70. minutu naneo drugi poraz Sauthemptonu istim rezultatom na startu sezone.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Kolo je obeležio Erling Haland het-trikom u pobedi Mančester Sitija nad Ispvičem (4:1).  Ipsvič je preko Samija Smodiša poveo u 7. minutu u Mančesteru, ali je šampion predvođen Halandom brzo stigao do preokreta.

Haland je u 12. minutu dao gol iz penala, u 16. na asistenciju Kevina de Brujnea, a het-trik je kompletirao u 88. minutu, De Brujne je uz asistenciju dao i gol u 14. minutu.

Saša Lukić je odigrao ceo meča za Fulam u pobedi nad Lesterom (2:1). Emil Smit-Rou u 18. i Aleks Ivobi u 70. su dali golove za Fulam, Vut Faes je dao gol za "lisice" u 38. minutu.

Rezultati drugog kola: Sautempton – Notingem Forest 0:1, Kristal Palas – Vest Hem 0:2, Brajton – Mančester Junjted 2:1, Fulam – Lester 2:1, Mančester Siti – Ipsvič 4:1, Totenhem – Everton 4:0.

Kasnije danas: Aston Vila - Arsenal. Sutra: Bornmut - Njukasl, Vulverhempton - Čelsi i Liverpul - Brentford.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading