ALO TIKET DANA "Večiti" rivali biju bitke za plasman u evropska takmičenja, crno-beli u Belgiji, Zvezda na "Marakani"

11:23 | 27-08-2024

Fudbal 0

Crveno i crno-beli biju bitku za Evropu!

FK Crvena zvezda

Očekuje nas uzbudljiva nedelja u sportu! Fudbaleri Crvene zvezde na "Marakani" dočekuju u revanšu norveški Bodo Glimt i probaće da se izbore za Ligu šampiona, dok će Partizan pokušati u Belgiji da izbori prolaz u Ligu konferencije, posle poraza u Humskoj u prvom meču. 

Naš portal vam kao i prethodnih dana nudi neke zanimljive parove, a kao i uvek, najbolje kvote možete pronaći na Soccerbet.rs.  

GALATASARAJ - JANG BOJS (21.00) 

Za vas smo ovog puta analizirali meč između Galatasaraja i Jang Bojsa, uz konstataciju da je u prvom duelu koji je pre šest dana odigran u Bernu, švajcarski predstavnik slavio sa 3:2. Sigurno je da tim iz Istanbula očekuje veoma težak zadatak, ali i Jang Bojs očekuje isto tako paklena atmosfera, pa je sva prilika da ćemo prisustvovati jednom vrhunskom meču. 

Predlog: GG (Oba tima daju gol) Kvota: 1.62 

CRVENA ZVEZDA - BODO GLIMT (Sreda, 21.00) 

Fudbaleri Crvene zvezde igraju revanš meč protiv norveškog tima. Na severu Evrope, Zvezda je izgubila sa 2:1, ali gol u gostima ne važi. Međutim, sigurno je da će crveno-beli imati podršku krcate "Marakane" i da će pomoću navijača i dobre igre doći do željenog cilja - Lige šampiona. 

Predlog: GG (Oba tima daju gol) Kvota: 1.58 

GENT - PARTIZAN (Sreda, 18.00)

Još jedna prepreka ostala je fudbalerima Partizana za plasman u grupnu fazu nekog evrokupa u sezoni 2024/2025. Izabranici Aleksandra Stanojevića će u sredu, 28. avgusta od 18 časova, odigrati revanš utakmicu plej-ofa kvalifikacija Lige konferencije, u kojoj se u Belgiji susreću sa ekipom Genta. Posle prve utakmice, odigrane prošlog četvrtka, gosti su iz Beograda odneli minimalnu rezultatsku prednost od 1:0. Sigurno je da će crno-belima biti teško da dođu do pobede, s obzirom da su jako lošoj formi već duže vreme...

Predlog: 1 Kvota: 1.50 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading