POSTAVA ZVEZDE ZA BODE Milojević spremio nekoliko velikih promena i jedno iznenađenje u startnih 11

07:00 | 28-08-2024

Fudbal 0

Crveno-beli su pre osam dana u malom norveškom gradiću doživeli poraz (1:2), pa će morati da nadoknade bar jedan gol zaostatka kako ne bi bili eliminisani.

Fudbal

 

Fudbaleri Crvene zvezde večeras (21.00) igraju meč sezone protiv norveškog Bode Glimta. Šampionu Srbije potrebna je pobeda kako bi četvrti put u ovom veku zaigrali u grupnoj fazi Ligi šampiona, a prvoj u novom formatu.

Crveno-beli su pre osam dana u malom norveškom gradiću doživeli poraz (1:2), pa će morati da nadoknade bar jedan gol zaostatka kako ne bi bili eliminisani. 

Ono što je jasno jeste da će Zvezda na novi megdan Bodeu izaći u izmenjenom sastavu u odnosu na onaj u Norveškoj. Videćemo nekoliko promena u prvih 11, a prva i najveća desiće se na golu gde će se umesto Marka Ilića naći oporavljeni Omri Glazer.

ata ATA Images
 

Izraelcu je prijala pauza i odloženi meč protiv TSC-a, što mu je dalo vremena da se oporavi, potpuno vrati u sistem i sada će debitovati u novoj sezoni baš na najbitnijem meču.

Što se tiče defanzivne linije, videlo se i u Norveškoj da je ulaskom Ognjena Mimovića Zvezda zaigrala bolje, pa će strelac gola u prvom meču sada zaigrati od starta. Ostatak odbrambenih igrača se neće menjati, pa će Naser Điga, Uroš Spajić i Seol ponovo biti u startnoj postavi.

Promena će biti i u veznom redu, tačnije jedna. Videlo se da pozicija koju je Luka Ilić igrao u Bodeu nije njegova prirodna, pa će Milojević to korigovati ubacivanjem još jednog rezerviste iz Norveške, Milsona. Jedina dilema upravo tu i postoji, odnosno da li će on od starta ili Puma Rodrigez. Za sada prednost ide reprezentativcu Angole.

Njemu će pomagati Hvang, Elšnik, Milson i Olajinka, dok će u napadu ponovo igrati Šerif Endiaje.

Dakle, to bi trebalo da izgleda ovako:

GLAZER - SEOL, SPAJIĆ, ĐIGA, MIMOVIĆ - MILSON, HVAN, ELŠNIK, OLAJINKA, IVANIĆ - ENDIAJE

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading