"SIGURAN SAM DA ĆE MARAKANA BITI PUNA" Mičel Donald govorio o meču sa Bodeom i prisetio se Krasnodara

12:13 | 28-08-2024

Fudbal 0

Donald ne zaboravlja crveno-bele

Donald

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald prisetio se čuvene utakmice sa Krasnodarom, kada su se crveno-beli plasirali u grupnu fazu Lige Evrope. On je takođe istakao da veruje da će Zvezda imati ogromnu podršku navijača u meču protiv Bode Glimta.

- Sećam se koliko je to veče bilo posebno za nas. Bila je to izuzetno teška utakmica, igrali smo protiv jakog protivnika. Već na startu meča Nemanja Radonjić je postigao gol, a zatim i Kanga, svi se sećamo fantastičnog udarca. neverovatan gol je postigao, atmosfera je bila odlična i dan danas se sećam da je Marakana "eksplodirala" u tom momentu. Utakmica protiv Krasnodara je bila ispunjena emocijama. Uvek sam imao poseban odnos sa navijačima, prihvatili su me sjajno i uz njih sam imao osećaj da sam kod kuće. Kada god se igraju utakmie Lige Evrope ili Lige šampiona stadion je pun, tada kao i uvek oni su Zvezdin 12. igrač, ulivaju igračima dodatnu energiju i samopouzdanje - istakao je Donald.

Naglasio je značaj podrške Zvezdinih navijača.

- Zvezdinim igračima će značiti dolazak svakog navijača na stadion. Siguran sam da će Marakana biti puna. Kada je reč o Bode Glimtu, radi se o organizovanom timu, veoma su dobri, ali sam siguran da će na Zvezdinom stadionu imati dosta problema. Takođe verujem da će Zvezda odigrati bolje nego u Norveškoj. Biće teška utakmica, ali verujem da će crveno-beli obezbediti plasman u Ligu šampiona - zaključio je Donald.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading