PAŽNJA, PAŽNJA - "DELIJE" PAMET U GLAVU Uslovna kazna i dalje na snazi! Ozbiljno upozorenje za navijače Zvezde

19:50 | 28-08-2024

Fudbal 0

Kazne su rigorozne...

ata

Fudbaleri Crvene zvezde uskoro će istrčati na travu Marakane u meču protiv Bode/Glimta (21.00). U pitanju je revanš plej-ofa za plasman u grupnu fazu Lige šampiona, dok je u uvodnom meču u Norveškoj bilo 2:1 za domaćina.

Očekuje se da stadion u Ljutice Bogdana bude ispunjen do poslednjeg mesta, te da će navijači ponovo biti vetar u leđa crveno-belima u pohodu na četvrti plasman u elitno društvo. Takođe i da će na tribinama vladati fer i sportska atmosfera, jer u suprotnom bi mogli da nastanu ozbiljni problemi.

Naime, Crvena zvezda je i dalje pod uslovnom kaznom od strane UEFA za "grehova" svojih pristalica na prethodnim mečevima, pa bi novi incident čak i najmanje prirode mogao skupo da košta srpskog šampiona. To se najpre odnosi na zabranu upotrebe bilo kakvih pirotehničkih sredstava na stadionu i ubacivanja predmeta u teren. Kazne bi u slučaju prekršaja mogle da budu novčane, ali i one drastičnije koje podrazumevaju smanjenje kapaciteta stadiona u nekom od narednih evropskih mečeva Zvezde. "Delije", pamet u glavu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading