CRNO-BELI OSTALI BEZ EVROPE I KAPITENA Marković potpisuje za češki Plzenj, Partizanu 750.000 evra

21:40 | 28-08-2024

Fudbal 0

Fudbaleri Partizana porazom i u Belgiji od Genta, ostali su bez plasmana u Ligu konferencije

Svetozar Marković

Revanš plej-ofa za Ligu konferencija protiv Genta bio je ujedno poslednji za Svetozara Markovića (24) u crno-belom dresu. 

U poslednje vreme se sve češće govorilo o odlasku kapitena iz Partizana, a sada su se te priče izgleda i obistinile. 

S obzirom da Partizan neće igrati nijedno evropsko takmičenje ove sezone, uprava kluba će morati da krene u prodaju igrača, jer na neki način se moraju obezbediti finansijska sredstva za klub. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

Iako se u vezu sa Markovićem najviše dovodio španski Rajo Valjekano, ipak je pobedu odnela Viktorija Plzenj. Klub sa "Dosen arene" je pokazao ozbiljnost, bio je konkretan, a u Humskoj je ponuda od 1.500.000 evra i definitivno prihvaćena. Međutim, zbog prethodnog dogovora sa Olimpijakosom, srpskom viceprvaku će pripasti samo polovina od pomenute sume.

CRNO, CRNJE, PARTIZAN Niko nikad kao "parni valjak"

Srpski defanzivac će već sutra otputovati na obavezne lekarske preglede, posle kojih će uslediti potpis ugovora i zvanična promocija. Predviđeno je da on u češkom prvoligašu zameni Robina Hranača (24), koji je pre dva dana prodat Hofenhajmu za osam miliona evra.

Momak iz Bijeljine će tako po treći put u karijeri napustiti matični klub. Ukupno je za Partizan odigrao 156 utakmica, dao 13 golova, upisao dve asistencija i osvojio dva trofeja Kupa Srbije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading