"ČESTITAM GRAĐANIMA SRBIJE, REPUBLIKE SRPSKE I KOSOVA I METOHIJE" Emotivni Milojević u euforiji posle pobede Zvezde: Nadam se da je ovo bar delić onoga što su nam olimpijci doneli

23:48 | 28-08-2024

Fudbal 0

Zanimljivo izlaganje stratega crveno-belih.

alo

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, poprilično emotivno je doživeo pobedu svog tima protiv Bode/Glimta i plasman u grupnu fazu Lige šampiona. Rasplakao se na terenu, ali je pred kamerama uspeo da se sabere i da smireno podeli utiske.

MIMOVIĆ PRESREĆAN POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA Voleo bih Real Madrid, da dođu i vide šta je puna "Marakana"

- Moram da kažem su me preplavile emocije jer volim neizmerno ovaj klub, koji mi je sve dao. Ovde dođete da ostvarite sve što je moguće da se ostvari, a Liga šampiona je bila glavni cilj. Sa svim problemima koje smo imali, nije bilo lako, imali smo povrede igrača i veliki je disbalans što se toga tiče. Momci su ostavili srce na teren, odradili su posao besprekorno... - rekao je Milojević za televiziju "Arena Sport", pa u istom dahu nastavio:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Veliko hvala stručnom štabu na izvanredno pripremi utakmice, ovo nije samo pobeda Crvene zvezde. Mi smo mala zemlja, a imali smo pet predstavnika u evropskim takmičenjima i oni daju sve od sebe i nije im lako, ali imati predstavnika u Ligi šampiona sa takvim gigantima, to je fantastično. Čestitam igračima, menadžmentu, sportskom direktoru, čestitam i građanima Srbije, Republike Srpske, Kosova i Metohije... Zvezda je ozbiljan brend i nadam se da je ovo bar delić onoga što su nam olimpijci doneli. Ja sam preponosan, čestitam ponovo svima, ali znate kako je to u sportu, nema mnogo vremena za radovanje, već moramo da se pripremamo za sledeće utakmice.

Miloje Marko Metlaš
 

Govorio je i o pripremi utakmice:

- U samoj pripremi utakmice, sad možemo da se vratimo na utakmicu iz Bodea, želeli smo da se vratimo sa aktivnim rezultatom. Nama smeta veštačka trava, a oni su adaptirani na to i na niske temperature. Nismo mi njih potcenili ili precenili, morali smo malo i da patimo. Posle toga smo znali i što je bilo evidentno u pripremi, očekivali smo da će Bode igrati ovako, jer ne menja stil igre. Ovom prilikom pozdravljam Trajčeta i Popa, oni su dobro iskomentarisali i pogodili srž svega toga. Igrali su ono što oni igraju, a mi smo znali da će možda problem biti zadnja linija, koja je odradila dobar posao i nije im dala da razvije napade, koji su ubitačni, a samo jednom su šutnuli u okvir gola. Mnogo toga možemo da naučimo od Bodea, pogotovo mi treneri, česittao sam protivniku, oni treba da nastave svoju priču, a mi idemo dalje.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading