GOVORILI SU DA SMO FIĆA, A ONI FERARI Kapiten Spajić poslao brutalnu poruku kritičarima

23:54 | 28-08-2024

Fudbal 0

Kapiten fudbalskog kluba Crvena zvezda Uroš Spajić izjavio je da je njegov tim večeras dokazao da mu je mesto u Ligi šampiona.

Spajić


Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u LŠ, pošto su večeras u Beogradu pobedili norveški Bode Glimt 2:0 u revanš meču plej-ofa najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.
Golove za Crvenu zvezde postigli su Bruno Duarte u 26. iz penala i Uroš Spajić u 59. minutu.
U prvoj utakmici plej-ofa za plasman u LŠ, koja je odigrana prošle nedelje u Norveškoj, bilo je 2:1 za Bode Glimt.

- Uživam u trenutku, doslovno. Ipak, ne bih isticao ni sebe, ni druge, jer je ovo timska pobeda. Bili smo osporavani, pričalo se da imamo mnogo stranaca, da smo neuigrani, da smo 'fića', a oni 'ferari'.... Rekao sam posle utakmice u Norveškoj da nismo bili na maksimumu, ali večeras smo pokazali da nam je mesto u Ligi šampiona - rekao je Spajić posle meča za TV Arena sport.

- U ovakvom ritmu, protiv ovakve ekipe i to nakon silnih osporavanja da je u Srbiji to sve loše. Mi smo izašli na teren, nadigrali i pregazili ih. Posvećujem pobedu divnim i iskrenim zvezdašima koji su došli da nas bodre. Kada smo pali fizički, dobili smo vetar u leđa od njih. Hvala im od srca, njima ovo posvećujem - dodao je Spajić.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Žreb Lige šampiona biće održan sutra u 18 časova. 

- Ne zanima me s kim ćemo igrati. Protiv svakog idemo jako - zaključio je kapiten Zvezde.

 

Komentari(0)

Loading