U TOTALNOM ŠOKU Bivši kapiten Partizana ne može da dođe sebi zbog jedne stvari

07:40 | 29-08-2024

Fudbal 0

Partizan neće igrati Evropu ove sezone, a Antonio Rukavina bio je više nego razočaran

FK Partizan

- Evidentno je da Partizan ima problema u završnici. U dvomeču protiv Genta nije dao gol, a tako ne možeš u grupnu fazu da prođeš. Bilo je dobrih šansi, momci ih nisu realizovali, a Belgijanci su praktično bili bezopasan, ali su pogodili iz jednog bezazlenog šuta - rekao je Rukavina za "Arenu sport".

Nastavio je u istom ritmu.

- Ovaj dvomeč nije pokazao da je dalje prošao bolji tim, ali Partizan je kaženjen za propuštene prilike, kako kod kuće, tako i u gostima. Gent je defanzivnije igrao bolje, organizovanije i disciplinovanije. To je i presudilo. Stanojević probao nešto sa izmenama, u pravom trenutku ih je napravio. Sve karte je bacio u napad, jer nije bilo šta da se izgubi. Međutim, fudbal se igra zbog golova i kada ih ne postigneš, onda dolazi neuspeh. Šteta, jer crno-beli imaju za čim da žale - objasnio je Rukavina.

Bivši reprezentativac je posebno apostrofirao jedan detalj koji je njemu zapao za oko.

- Igrači Partizana mi izgledaju kao da je maj mesec, kao da su na kraju sezone, a ne na početku. Delovali su umorno, iscrpljeno, bezidejno... Nije bilo brzine, agresivnosti, pogotovo u poslednjih 15 minuta, kada je sve moralo da pršti u napadu. Kao da su im noge bile u blatu, fali im snage, bolja fizička sprema. Takođe, osetilo se i odsustvo Saldanje. Kad ne ide kako treba, onda je svaki igrač bitan, iako Brazilac nije u formi kao prošle sezone - naglasio je Rukavina.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading