OGLASILI SE IZ ZVEZDE PO PITANJU ODLAZAKA IGRAČA Evo šta je Marko Marin imao da kaže o Hvangu i Đigi

16:26 | 29-08-2024

Fudbal 0

Bez ikakve sumnje, dva najbolja igrača crveno-belih u poslednje vreme.

Marko Marin

Tek što se plasirala u grupnu fazu Lige šampiona, Crvena zvezdu očekuje težak posao pred kraj prelaznog roka. Kao što je trener Vladan Milojević najavio, biće dolazaka i odlazaka, a prvi na listi je, po svemu sudeći, Hvang In Bom.

DA LI JE OVO DOKAZ DA SE VRAĆA NA "MARAKANU"? Na Zvezdinoj proslavi pojavilo se dobro poznato lice, navijači ga ponovo zovu da se vrati

U vezi sa predstojećim transferima u Ljutice Bogdana, oglasio se šef skauting službe Marko Marin, koji je portal "Mozzart Sport" govorio o pravljenju tima za ovu sezonu:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Pokušali smo ove godine da na vreme dovedemo igrače, da mogu da se uigraju i mislim da smo uspeli. Videli smo danas da je ekipa stvarno dobra i spremna da igra sa ovakvim timovima, ali videćemo šta će se desiti u sledećih par dana - rekao je Nemac sa srpskim korenima.

Naser Điga Tanjug/Ap/Darko Vojinović
 

Možda i najbolji igrač Zvezde u poslednje vreme je Naser Điga:

- Mnogo mi je drago zbog Nasera, jer smo ga doveli kada je ispao iz francuske druge lige. To je samo po sebi bio ogroman uspeh, da smo uvideli njegov potencijal. Naravno, on se razvio u ovih godinu dana i ovo danas kako je odigrao je briljantno. Već je prošle nedelje odigrao odličnu utakmicu. Danas je sve potvrdio odigravši na još višem nivou. Nadam se da će to potvrditi i u Ligi šampiona.

Potom je na pitanje novinara da li to znači da Điga sigurno ostaje u Zvezdi, Marin je odgovorio: "Sigurno!".

Tema razgovora je bio i Hvang In Bom, koji je pred potpisom ugovora za Ajaks ili Fejenord:

- In Bom je svakako vrhunski igrač, dokazao je koliko voli i bori se za klub, ali sačekaćemo ovih dana. Ako In Bom želi da ode, zaslužio je da ga pustimo u poslednjih par dana prelaznog roka. Imamo nekoliko ponuda za In Boma, sešćemo s njim i zajedno odlučiti šta je najbolje i za njega i za klub - jasan je Marin.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading