ZVEZDA PROLAZI GRUPU U LIGI ŠAMPIONA? Evo koliko je šansa za to izražena u procentima - imaju li crveno-beli čemu da se nadaju?

19:17 | 29-08-2024

Fudbal 0

Zanimljiva računica.

metlas

Dobivši rivale u grupnoj fazi Lige šampiona, već je počelo da se priča o šansama Crvene zvezde da se domogne naredne faze takmičenja, a to su plej-of i osmina finala, u zavisnosti od mesta na tabeli na kojem završi.

Njeni rivali su Inter, Milan, Jang Bojs i Monako u gostima, odnosno Barselona, Benfika, PSV i Štutgart kod kuće.

U vezi sa time, konsultovali smo veštačku inteligenciju, koja je u velikoj meri bila korišćena prilikom žrebanja, da izračuna koliko u procentima crveno-beli imaju šanse da se domognu nokaut faze Lige šampiona.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

ANALIZA VEŠTAČKE INTELIGENCIJE

Utakmice kod kuće: Crvena zvezda generalno ima bolje šanse u utakmicama kod kuće. Moguće je da ima oko 40-50 odsto šanse da pobedi timove kao što su Benfika, PSV i Štutgart.

Utakmice u gostima: Gostujuće utakmice su izazovnije, posebno protiv timova kao što su Inter, Milan i Monako. Samim tim, Zvezda ima oko 20-30 odsto šanse za pobedu ili remi u ovim mečevima.

Ključna utakmica: Jang Bojs u gostima, a šansa da Crvena zvezda pobedi u ovoj utakmici je između 30 i 40 odsto.

KONAČNA PROCENA VEROVATNOĆE

Šansa da se Crvena zvezda plasira u nokaut fazu je približno između 15 i 20 odsto. Ovaj procenat je određen prema trenutnim podacima i istorijskim nastupima, a ishodi će varirati u zavisnosti od forme tima i rezultata kroz grupnu fazu.

NAPOMENA

Procenat verovatnoće prolaska Crvene zvezde u nokaut fazu Lige šampiona je odredio program, a ne redakcija portala "sport.alo" i ona nužno ne mora da bude tačna ili verodostojna.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading