"U PORODICI IMA MNOGO SIMPATIJA PREMA ZVEZDI" Nekada velika zvezda Barselone oduševljena zbog žreba i dolaska u Beograd

10:52 | 30-08-2024

Fudbal 0

Po okončanju žreba utiske o igranju protiv crveno-belih u Beogradu podelio je Bojan Krkić, predstavnik Katalonaca na žrebu.

Bojan Krkić

 

Dobila je Crvena zvezda rivale u Ligi šampiona. Šampion Srbije na svom stadionu dočekuje Barselonu, Benfiku, Štutgart i PSV dok će gostovati Interu, Milanu, Jang Bojsu i Monaku.

Po okončanju žreba utiske o igranju protiv crveno-belih u Beogradu podelio je Bojan Krkić, predstavnik Katalonaca na žrebu.

- Srećan sam što će Barsa igrati u Beogradu. Jedva čekam da dođem tamo. Biće to dobra utakmica i za nas i za vas. Bilo je priča da igram za Zvezdu, svi znaju da mi je otac iz Srbije i Zvezde. U mojoj porodici ima mnogo simpatija prema Zvezdi - rekao je Krkić za “Tv Arena sport”.

Direktor PSV-a, Ron Verkerk za istu televiziju ističe da se raduje ponovnom gostovanju u prstonici Srbije.

- Veliki klubovi će igrati jedan protiv drugog, najbolji klubovi u Evropi. Na početku veka sam već bio u Beogradu i igrali smo protiv Zvezde, atmnosfera je bila neverovatna, navijači fanatični. Za svakog je sjajno igrati u takvoj atmosferi. Svi ovi klubovi su veliki rivali, nećemo razmišljati o rezultatu, već samo da imamo uspešnu sezonu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading