KO ĆE BITI NOVI KAPITEN PARTIZANA? Ova dva igrača su glavni favoriti da naslede Svetozara Markovića

12:55 | 31-08-2024

Fudbal 0

Dva imena se posebno ističu

foto

Svetozar Marković je otišao iz Partizana i prešao u Viktoriju Plzenj. Stoga se postavlja logično pitanje: ko će biti novi kapiten kluba iz Humske? Dva imena se nameću kao logično rešenje. Reč je o golmanu Aleksandru Jovanoviću i vezisti Bibrasu Nathu, a na treneru Aleksandru Stanojeviću je da odluči ko će biti novi lider tima.

Ako bi se gledalo po stažu, nema sumnje da bi Natho trebalo da ponese kapitensku traku. Izraelac je u Partizan stigao tokom leta 2019. godine i jedini igrač koji je duže od njega u timu jeste rezervni golman Nemanja Stevanović.

Ipak, ono što predstavlja problem u vezi Izraelca jeste to da on ove sezone uglavnom ulazi sa klupe i ima značajno manju minutažu nego ranijih godina.

Ukoliko bi se gledalo po aktuelnom statusu u timu, Aleksandar Jovanović bi bez ikakve dileme trebalo da bude novi lider tima. Sjajni golman je i prošle i na početku ove sezone najbolji igrač crno-belih, a u međuvremenu je dobio poziv u A reprezentaciju. Prošle sezone je svojim fantastičnim odbranama bio najzaslužniji što je Partizan izborio kvalifikacije za Ligu šampiona.

Kada se sve sabere i oduzme, Jovanović i Natho su jedini logičan izbor za novog kapitena, budući da su i u odsustvu Markovića nosili kapitensku traku. Aleksandar Stanojević je taj koji će prelomiti.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading