FLIK PROBUDIO ZVER Kakav Jamal, kakav Olmo, kakav Levandovski

06:30 | 01-09-2024

Fudbal 0

Barselona je deklasirala Valjadolid sa 7:0, a prvo ime susreta bio je Brazilac Rafinja sa tri gola i dve asistencije. Za Hansija Flika on je čovek čiji potencijal nije iskorišćen

FK Barselona

Brazilac igra čudesno pod vođstvom novog trenera Katalonaca. Dobio je potpunu slobodu u igri, a to je baš ono što mu odgovara.

Nemački stručnjak je pričao o “zveri” kojoj je samo potrebna sloboda na terenu i on će to iskoristiti.

- Iskreno, predugo mu je trebalo da postigne het-trik. On ima kvalitet da to uradi. U spektakularnoj je formi i ima potpunu slobodu na terenu - rekao je Flik o Rafinji posle utakmice.

O onom što mu Flik na terenu dopušta govorio je i Rafinja.

- Sposoban sam da se adaptiram na bilo kojoj poziciji. To je u fudbalu danas značajno. Trener mi daje ogromno samopouzdanje, a pokušavam da se brzo prilagodim na ono što on traži - navodi brazilski fudbaler.

Nemački stručnjak na klupi Barse je srećan i ponosan na igru izabranika. Uživao je u svakom trenutku iako to nije krio.

- .Svi smo veoma srećni. Ovo me čini ponosnim. Svi smo ovde da damo sve od sebe za Barselonu - rekao je Flik i nastavio:

- Ponosan sam što mi govore da sam ja najveće pojačanje ovog leta. Ipak, tek smo odigrali četiri utakmice i stvari se mogu brzo promeniti. Meni je drago što su navijači zadovoljni. Ovdje smo svi kao porodica. Takav način rada volim. Lepo je videti tako nešto. Čak i ljudi s tribina prenose svoju sreću na mene.

Dani Olmo je ponovo bio strelac za Barsu. Flik u njemu vidi vrhunsko pojačanje.

- Odlično ga poznajem. Fantastičan igrač. S Pedrijem u sredini daje mam mogućnost brze kontre kada treba da krenemo napred – dodo je Flik.

Barselonu po povratku s reprezentativne pauze 15. Septembra čeka katalonski derbi protiv Đirone koja joj je prošle sezone bila kost u grlu. Četiri dana kasnije Katalonci kreću i u Ligi šampiona, a prvi protivnik je Monako.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading