ZVEZDA VIDELA MILANOVE MANE Pavlović postigao prvenac za "rosonere"

23:01 | 31-08-2024

Fudbal 0

Srpski fudbaler Strahinja Pavlović dao je prvi gol za Milan u remiju 2:2 na gostovanju Laciju u meču trećeg kola Serije A, dok je Napoli golovima u nadoknadi meča savladao Parmu rezultatom 2:1.

Pavlović


Pavlović je u osmom minutu, posle kornera Kristijana Pulišića, postigao gol glavom. Nuno Tavareš je predvodio Lacio ka preokretu. Portugalski defanzivac je upisao dve asistencije za četiri minuta. U 62. minutu strelac je bio Tati Kasteljanos, a u 66. Bulaj Dia. Rezervisti su ipak doneli bod Milanu, samo minut pošto su ušli na teren, Tami Abraham je bio asistent a Rafael Leao strelac u 72. minutu.

Milan, koji će 11. decembra dočekati Crvenu zvezdu u šestom kolu Lige šampiona, posle tri odigrana kola Serije A i dalje nema pobedu i ima samo dva osvojena boda. 

U istom terminu večeras je Napoli preokretom u nadoknadi meča pobedio Parmu rezultatom 2:1. Anž-Joan Boni je sa penala u 19. minutu doneo prednost gostima, ali je Napoli iskoristio situaciju koja se desila u 76. minutu na najbolji mogući način.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Golman Parme Zion Suzuki je isključen, a trener Fabio Pekija je već iskoristio svih pet izmena, pa je između stativa stao defanzivac Enriko del Prato. Napoli je to iskoristio na najbolji mogući način, novajlija Romelu Lukaku je debitanski gol za Napoli dao u 90+2. minutu, a pobedu je četi Antonija Kontea doneo Frank Angisa u 90+7. minutu.

Ranije danas Leće je kod kuće pobedio Kaljari 1:0, a Bolonja i Empoli su remizirali 1:1. 

 

Komentari(0)

Loading