GVARDIOLA ODUŠEVLJEN HALANDOM "Nijedan defanzivac ga ne može zaustaviti"

15:26 | 01-09-2024

Fudbal 0

Norvežanin blista na startu sezone

Erling Haland, FK Mančester siti

Mančester siti je na najbolji mogući način počeo novu sezonu u Premijer ligi. Četvorostruki uzastopni šampion Engleske je pobedio Vest Hem sa 3:1 i posle tri kola ima maksimalan učinak.

Najzaslužniji za ovakve rezultate je bez ikakve sumnje Erling Haland. Norvežanin briljira na početku sezone, a protiv Vest Hema je postigao sva tri gola. Takođe je bio trostruki strelac i u prošlom kolu protiv Ipsviča, a zatresao je mrežu i protiv Čelsija u prvoj rundi. Haland tako posle tri kola ima već sedam postignutih golova što je zaista fenomenalan učinak.

Trener Sitija Pep Gvardiola ističe da nije iznenađen partijama koje pruža sjajni fudbaler.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Kako!? Pa Haland igra mnogo bolje, u svemu je bolji. Znate zašto?! Ostaje 20 do 30 minuta na treninzima duže od svih. Samo mu treba da od saigrača dobije što više lopti u poslejdnjoj trećini terena. A moraće, mi ćemo mu omogućavati takve situacije. I onda je nezaustavljiv, nijedan defanzivac čak sa 'pištoljem' ga ne može zaustaviti - pohvalio je Gvardiola svog napadača.

Haland obožava avgust, u tri utakmice je postigao dva het-trika.

- Erling uvek daje golove. I to je ono što treba da nastavi da radi. Raduje nas još jedan het-trik i kvalitet završnih šuteva. Haland je bio uključen u igru, nije izgubio niti jednu loptu i igrao je neverovatno - ne samo sa loptom, već i u odbrani i napadu - rekao je Pep.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading