SPREMA SE VELIKI POVRATAK U HUMSKOJ Partizan pronašao zamenu za kapitena

15:55 | 02-09-2024

Fudbal 0

Crno-beli žele da vrate mladog štopera

Mihajlo Ilić

Partizan je ostao bez kapitena Svetozara Markovića koji je potpisao za Viktoriju Plzenj. Crno-belima je sada neophodan štoper koji će zameniti Makovića, a deluje da je uprava kluba pronašla rešenje.

Kako saznaje Telegraf, Partizan želi da u svoje redove vrati Mihajla Ilića. Mladi defanzivac je trenutno član Bolonje u koju je stigao prethodne zime iz srpskog tima za 5.500.000 evra.

Ipak, Ilić nije uspeo da se izbori za mesto u timu, pa odlazak na pozajmicu deluje kao najbolja opcija i za njega i za italijanski klub.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Crno-beli će pokušati to da iskoriste, budući da na tržištu nema domaćih igrača na poziciji centralnog defanzivca, a dovođenje stranog fudbalera nije prioritet kluba.

Istina, postojala je ideja da Partizan angažuje Izraelca Stava Lemkina iz Šahtjora, ali su ukrajinski političari sprečili transfer, zamerajući Partizanu učešće na letošnjem turniru u Moskvi.

Stoga je Ilić u ovom trenutku najbolja opcija za crno-bele. On je dete kluba, ali i još uvek bonus igrač, te bi njegov povratak u Humsku bio najbolje moguće rešenje za crno-bele.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading