MITROVIĆ KUPIO SKRIVENI DRAGULJ U SRBIJI Veličanstveni zamak u prelepom zelenilu, lekovita voda i velika istorija (FOTO)

10:51 | 04-09-2024

Fudbal 0

Verovatno će fudbaler još dodatno uložiti u zdanje.

print

Malo ko zna da se u blizini Zlatibora, u selu Rožanstvo, u oblasti Tošina banja, krije skriveni dragulj. Zamak, inače zadužbina Toše i Jelke Lazović, nikada nije završen, a temelji su postavljeni 1974. godine.

MITROVIĆ NASTAVLJA DA REŠETA Srpski napadač pogodio glavom (VIDEO)

Gradnja ovog veličanstvenog zdanja je započeta pre svega zato što u blizini teče lekovita voda, u kojoj će ubuduće uživati slavni fudbaler, Aleksandar Mitrović, koji je nedavno kupio spomenuti zamak.

- Tošina banja je zaista prelepa, naročito dvorac čije crvene fasadne cigle izgledaju kao da su juče postavljene. Meni je baš bilo žao što je ona dugo bila napuštena, a onda sam čuo da ju je kupio Aleksandar Mitrović. Do banje vodi makadamski put koji je skoro ponovo posut što meni dokazuje da je jeste neko kupio jer su Tošini naslednici odavno u Americi - rekao je jedan od meštana za "Mondo".

Aleksandar Mitrović trenutno nastupa za Al Hilal iz Saudijske Arabije, ali mu se bliži kraj karijere, pošto će za desetak dana napuniti 30 godina. 

Pogledajte kako izgleda zamak:

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading