CRVENA ZVEZDA - ZMAJ ZA TRANSFERE Srpski šampion ne samo da se ozbiljno pojačao, već je i zaradio

13:23 | 04-09-2024

Fudbal 0

Klub raste iz dana u dan.

Fudbal

Crvena zvezda je bila veoma aktivna tokom prelaznog roka, a i dalje je. Mora tako, s obzirom na to da se plasirala u Ligu šampiona, gde će imati izuzetno kvalitetne protivnike, pa, kako bi bila konkurentna, bilo je neophodno potražiti adekvatna pojačanja.

Mnoge je zabrinuo odlazak In Boma Hvanga u Fejenord, ali su čelnici crveno-belih bili brzi i utišali brigu navijača, pošto su u gotovo istom danu dovedeni "kapitalci" kao što su Katoma Silas, Rade Krunić i Nemanja Radonjić. 

BORA ČORBA UMRO SA JEDNOM NEOSTVARENOM ŽELJOM O ovome je uvek sanjao, bio je odbijen, a razlog je bizaran

Posebno zanimljivo u čitavoj priči je to što je Zvezde, uprkos velikom ulogu, uspela da profitira. Ona je na obeštećenja potrošila 16.330.000 evra, a od prodaje igrača je zaradila 26.000.000, što je tačno 9.670.000! Naravno, ukoliko se budu otkupljivali pozajmljeni fudbaleri, cifra za trošenje će dodatno da poraste.

Koliko su crveno-beli napredovali u poslednjih 10 godina otkako je Zvezdan Terzić u klubu govori i to što se posluje gotovo isključivo u milionskim ciframa, a, primera radi, cena od 1.300.000 evra za Mirka Ivanića se nekada smatrala kolosalnom.

Kako bilo, Crvena zvezda vremenom postaje sve konkurentnija na evropskom tržištu i napredak koji je postigla u poslednjih nekoliko sezona je više nego uočljiv.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading