VREDAN BOD PROTIV ŠPANACA Strahinja Pavlović govorio o skandiranju sa istoka i velikom bodu protiv Španije (VIDEO)

23:36 | 05-09-2024

Fudbal 0

Fudbaleri Srbije upisali su vredan bod protiv prvaka Evrope Španije na otvaranju A divizije Lige nacija. Utakmicu bez golova obeležila je požrtvovanost čitavog tima, kakva odavno nije viđena

fudbalska reprezentacija Srbije

Prvi u redu onih koji uvek ginu za sastav je Strahinja Pavlović, novi štoper Milana, koji je bio zadovoljan viđenim.

- Igrali smo protiv šampiona Evrope i sigurno da je bod velika stvar. Dosta novih igrača, dosta novajlija, videli ste dosta krvi i jako sam ponosan kako je ekipa odigrala večeras, pogotovo u drugom poluvremenu kada smo pali sa snagom, uspeli smo da ne primimo gol, što nam je u nekim prethodnim utakmicama bila velika boljka. Jako sam ponosan kako smo to odradili i nadam se da ćemo tako nastaviti i da će tako biti bolje i bolje.

Govorio je i o tome što su svi otpisali tim pre meča.

- Mi, javnost je bila nezdovoljna, pogotovo posle tog Evropskog prvenstva, dosta novih igrača, sigurno da niko nije imao velika očekivanja, igrali smo protiv prvaka Evrope, ali moje mišljenje je da kada imate pravi pristup da je sve moguće. Mi smo večeras imali jako dobar pristup i jako smo dobro taktički odigrali utakmicu. U drugom poluvremenu je bilo dosta teško, ali opet smo uspeli da napredujemo u nekim sgementima defanzive. Bio je jako dobar test, već za tri dana nas očekuje sledeći.

RAJKOVIĆ PORUČIO PRED SKANDINAVCE Daće ga Luka u Danskoj, biće tri boda! (VIDEO)

Španija izgleda nije toliki bauk...

- Oni su kvalitetna reprezentacija, videli ste kako drže loptu i kako su nas gnjavili u drugom poluvremenu, tako da ne treba trošiti puno reči na njih. Danas protiv svakog može da se igra i i te kako svako može da se pobedi. Videćemo kako će to dalje ići.

Dobio je Strahinja i zasluženo skandiranje navijača.

- Bio sam jako srećan, pogotovo od starta, pružili su mi podršku i zahvalan sam im na tome.

Posebno je bio srećan što je više igrača dalo sve od sebe.

- Danas je bilo nekih igrača koji su izginuli na terenu, svi su, ali bilo je par koji su novajlije i na koje još nismo navikli. Drago mi je da ih ima više i nadam se da ćemo tako da nastavimo.

Na pitanje zašto toga nije bilo i ranije, on je složio ramenima.

- Ne znam, možda je ovo jedna nova krv. Momci su željni dokazivanja, tako da sigurno to dosta utiče - zaključio je Pavlović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading