TOTALNI HAOS NA UTAKMICI Navijači čupali stolice i jurili igrače posle gola Zvezdinog fudbalera (VIDEO)

16:02 | 06-09-2024

Fudbal 0

Odlične partije fudbalera Crvene zvezde Milsona

Milson

Milson je to potvrdio i u dresu svoje reprezentacije Angole u kvalifikacijama za Kup afričkih nacija, jer je postigao gol za trijumf na nezgodnom terenu na gostovanju Gani i to u nadoknadi vremena. 

Ali, nije mogao ni da nasluti koliko će to da izazove ljutnju kod navijača Gane, koji su zbog toga napravili haos na stadionu "Baba Jara" u Kumasiju. 

Nezadovoljni ishodom, ali i igrama svojih fudbalera, oni su počeli da čupaju stolice i da ih ubacuju na teren stadiona, a potom su podigli stvari na još viši nivo, pa su srušili i jednu od ograda i uleteli na teren.

SVIĐA MI SE SRBIJA Zvezda predstavila najveće pojačanje u istoriji 

Navijači su otpužili nacionalni Fudbalski savez za očajno stanje terena, a stadion će sada biti zatvoren barem mesec dana. 

- Ne želim da se vadim da smo izgubili ovu utakmicu zbog lošeg terena, iako je činjenica da on nije bio u dobrom stranu. Protiv Centralne Afrike takođe nismo bili dobri, pa smo pobedili. Jednostavno, moramo da igramo bolje - izjavio je selektor Gane, Oto Ado posle meča.  

Nema sumnje da na ovom stadionu potencijalno neće biti fudbala i u dužem vremenskom periodu, jer ne bi bilo nimalo čudno da bude izrečena zabrana gledaocima zbog haosa koji je viđen. Fudbalski savez Gane očekuje i novčana kazna. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading