REMI SA ŠPANIJOM ZLATA VREDAN Fantastične vesti za Srbiju pred SP, evo o čemu se radi

16:23 | 06-09-2024

Fudbal 0

Odlićne vesti za "orlove".

Fudbalska reprezentacija Srbije

Remi zlata vredan je izborila reprezentacija Srbije sinoć protiv Španije. I to ne samo zbog Lige nacija, već i nadolazećeg žreba za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo.

O čemu se radi? Naime, već od marta kreće borba evropskih selekcija za plasman na Mundijal 2026. godine u Americi, Kanadi i Meksiku. A žreb za isti će biti izuzetno važan.

Otuda je veoma bitno za Srbiju da bude u što boljem šeširu, a remijem sa Španijom smo praktično izbegli mogućnost da budemo u trećem i sada je samo pitanje da li ćemo biti u prvom ili drugom!

Trenutno, najrealnije je da budemo u prvom šeširu sa čak 69 odsto šansi. Sinoćnim remijem sa Španijom su nam za šest posto porasle šanse i da budemo među elitom (31%).

E sada, jako jako bitan će biti meč Srbije i Danske u nedelju od 18 časova po pitanju plasmana u šešire. Naravno, ne i presudan pošto su nam preostala još četiri meča u Ligi nacija (oktobar i novembar su termini).

Dakle, povoljan rezultat iz Kopenhagena bi nam dodatno olakšao poziciju pred žrebanje za Svetsko prvenstvo, a kao što možete videti na slici iznad nikako nije svejedno da li smo u prvom ili drugom šeširu...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading