PLAŠE SE NOVE SRBIJE Selektor Danske ima samo reči hvale na račun "orlova"

11:49 | 07-09-2024

Fudbal 0

Velika promena u odnosu na EURO

Danska

Posle startnog remija sa evropskom prvakom Španijom (0:0), reprezentaciju Srbije u nedelju od 18 časova u Kopenhagenu očekuje meč drugog kola Lige nacija protiv domaće selekcije Danske, koja je na startu takmičenja savladala Švajcarsku sa 2:0.

Dva i po meseca posle utakmice na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, gde su Danska i Srbija igrale bez golova, sledi novi njihov susret, ali na obe strane ima važnih kadrovskih promena.

Danci su promenili selektora, Hjulmand je podneo ostavku posle Evropskog prvenstva, zamenio ga je Mortens Vihorst, ali zbog zdravstvenih problema ne može da vodi nacionalni tim na startu Lige nacija.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Zato će sutra, kao i protiv Švajcarske, na klupi Danske sedeti Lars Knudsen koji je u ulozi privremenog selektora i koji je posle pobede nad Švajcarskom, a pred susret sa Srbijom, posebno istakao promene u sastavu naše reprezentacije i primetio možda i neočekivani napredak u igri u odnosu na ono što smo videli na Evropskom prvenstvu.

- Srbija je drugačiji tip protivnika od Švajcarske. Videli smo posle EP da su promenili sastav, ali i izraz sa kojim igraju.

Srbija sada izgleda mnogo disciplinovanije nego ranije. Sada izgleda kao tim koji mnogo radi zajedno, ali to je i tim koji čeka na promene - rekao je Knudsen, a danski mediji otkrivaju da je u četvrtak u Beogradu boravio Rasmus Monerup koji je na ''Marakani'' pratio igru reprezentacije Srbije protiv Španije.

- Jasno se vidi da Srbija pokušava da izgradi novi stil, jer na raspolaganju imaju malo drugačije tipove igrača.

Brane se veoma kompaktno. Na ovaj način je baza njihovog tima drugačija u odnosu na prethodna vremena - dodao je Knudsen.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Zvezdan Terzić
Fudbal

"DELIJE", POŽURITE Terzić otkrio - ostalo je još malo karata za Benfiku

16:43

16 septembar, 2024

Fudbal

Karata za utakmicu sa Benfikom još uvek ima, između sedam i osam hiljada. Pored paketa, pustili smo u prodaju i pojedinačne karte. Pozivam sve naše navijače da požure, kupe karte i nađu svoje mesto, jer je ovo ipak ispisivanje istorije Crvene zvezde i pozivam ih da oni budu svedoci toga uživo, rekao je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

Komentari(0)

Loading